ורק מכיון שמנסים לדחוף לי את MLM

אייל81

New member
ורק מכיון שמנסים לדחוף לי את MLM

עכשיו,מן הראוי שאזהיר אחרים גם מגבי המוצר הזה(לא שיש הבדל בשיטת הקומבינה בינו לבין הרבלייף). באופן כללי,אני חושב שכדאי להוסיף את הקישורים האלו והאחרים שנתתי ל-taglines למען יראו ויראו,שכן הרבה אנשים יכולים לפול בפח הזה. אז הנה קצת חומר לקריאה:

אייל81 בוקר טוב

הדיונים בנושא MLM היו רבים. אין צורך להוסיף כתובות אינטרנט להודעתך כדי להפוך אותה ל"נכונה". הבע את דעותיך, מחשבותיך נסיונך, והשאר את הקישורים מחוץ להודעות שלך. כמו שאינני מסכימה שיהיה פרסום לחברות אלה אינני רוצה שיהיה ההיפך. הפורום אינו מקום של "כן" או "לא" MLM, לסיום וכדי לחדד את הענין, כל הודעה נוספת שיהיו בה קישורים בעד ונגד של כל דבר, ת י מ ח ק !!!

Dulcinea

New member
טוב. החוק הזה ממש לא מקובל עלי.

תודה שארחתם אותי עד כה בפורום. באמת שניסיתי למצוא בו את מקומי, ובמתכונתו השניה התעודדתי מנוכחותם של אנשים שחשתי קרובה להלכי מחשבתם ולנושאים שקרובים לליבם, וגם נהנתי לקרוא את דבריהם. אבל לא לתת לאנשים אפשרות לצרף קישורים שמחזקים את טענותיהם להודעות שלהם, זה בעיני בלתי נתפס. אני מאחלת לכם פורום פורה ומהנה ושוב תודה. בברכה דולי

י יעל י

New member
אין צורך להיפגע

אני בהחלט מבינה ללבה של אביבה, כל הודעה שנייה כאן זה בעד ונגד MLM עם התכתשויות של הכותבים והודעות שהן מגילות, כשכל אחד שוטח את טענותיו ומביא ציטטות וקישורים ואתרי אינטרנט ומה לא. ולכן צריך שמישהו יצור כאן כללים. מה גם שהנושא מוצה כבר מכל הכיוונים. את אכן צודקת שאין זה אומר שיש למחוק הודעות עם קישורים באופן גורף, אבל אני בטוחה שלא לזה היתה הכוונה. יעל

owolf10

New member
../images/Emo70.gifאמן ואמן

הן לדברים של אביבה והן לדברים של יעל. די מיצינו!!! כל אחד שיקבל את ההחלטה שלו. מספיק לטחון ולגרוס את הנושא. להתחיל לעבוד!!!

tsveeka

New member
הקישורים לא ברורים

מה אתה רוצה בתכל"ס לומר? ששר"ש זו הונאה? נכון שיש כאלה שלא מצליחים אך, יש כאלה שכן. הכל תלוי בחברה שאתה נמצא בה. אם מישהו נמצא בחברת MLM והוא לא ממריא אז שיעשה חושבים או שהוא לא בחברה הנכונה, או שיעשה סוויץ' בראש. זה קל להאשים שיטה שלמה.

אייל81

New member
המאמרים והמחקרים מדברים בעד עצמם

אני לא אביא לכאן עוד קישורים כי כך התבקשתי. מי שרוצה לקרוא עוד,פשוט שיחפש ב-google ,עם מילות מפתח מתאימות(שם חברה +truth למשל.)

tsveeka

New member
יש חברות שהם

MLM טהור ואז כל השלילה שכתוב באתר לא תופס.

tsveeka

New member
השאלה האם זה יעזור?

אתה כבר החלטת שככככל ה-MLM לא שווים, מה אני כבר יכול לומר לך? זו בעייה.

motyka

New member
לא מאמין שיעזור, אבל תנסה

אם באמת יש בישראל מישהו שעובד בשווק רשתי טהור, בלי פרמידה, ובלי ניתול פתאים - אשמח לדעת על זה.

אייל81

New member
משהו חשוב שחייב להיאמר לגבי האתרים

שתגיעו אליהם. כבדהו וחדשהו-לפעמים יספרו לכם כמה שיטה של חברה x גרועה וכמה שורות אחרי יספרו לכם שעם חברה y (שפועלת +- אותו דבר,אלא רק עם שינויים קוסמטיים) אפשר להרויח המון כסף.ובכלל,תשתמשו בהגיון הבריא שלכם.

למעלה