"ורק על עצמי לספר לא ידעתי..."

"ורק על עצמי לספר לא ידעתי..." ../images/Emo8.gif

לו נדרשתם לספר על עצמכם- מי אתם, מה המאפיינים שלכם וכו' במספר משפטים, מה הייתם אומרים/כותבים
בקשה קטנה: תחשבו היטב לפני שעונים- נראה אם באמת אנחנו מכירים את עצמנו, זאת מעין הצגה לאחרים אבל גם לנו

קצת על עצמי... ../images/Emo24.gif

בחורה צעירה בתחילת חייה האמייתים, מלאת חששות, אבל מלאת מוטיבציה, רוצה להצליח להשפיע על העולם, אפילו רק על בנאדם אחד. מתכננת ללמוד הוראה לגיל הרך, להצליח לשפר משהו בעולם הזה, לשנות לטובה דרך חשיבה, התנהגות וכו'. קצת חסרת ביטחון, קצת חסרת תקשורת עם עצמה ולפעמים פשוט קצת מבולבלת כי פוחדת מהצעד הבא.

reedgreenwhait

New member
תשובה

בסיום החופש הגדול, אני מתחילה את שנתי האחרונה בתיכון, ולא מצפה בקוצר רוח לא לחזרה ללימודים ולא לסיום התיכון. אינני נהנת מקיומי ורוב הזמן נמצאת בדיכאון ברמות שונות. אני מחשיבה את עצמי לכישלון מכל הבחינות ואין לי מושג למה אני ממשיכה להתקיים...

../images/Emo24.gif ענקי

יש לי משימה עבורך: תכתבי 5 דברים חיוביים על עצמך ועל חייך. אני בטוחה שתמצאי כאלה, לפעמים אנחנו מוצאים רק את השלילי ושוכחים להסתכל על החיובי בחיינו ובתור אחת שהייתה לא פעם ולא פעמיים בתקופות רעות ושחורות בחייה, את עוד תביני שיש המון חיובי בחיינו. תהיי חזקה מתוקה ואל תשכחי שאנחנו פה למענך.

reedgreenwhait

New member
טנקס

על עצמי אין לי ולו דבר חיובי אחד... על חיי...זה זהה למה שכתבתי בשירשור "יש לי", אני עוד לא צריכה לפרנס את עצמי, אני יכולה לשבת (לפחות בנתיים) בחדרי בו יש לי מחשב, טלוויזיה וספרים...וזהו, אני לא מצליחה לחשוב על עוד משהו.

../images/Emo128.gif

ובכל זאת, תכתבי לפחות 2 דברים טובים שקשורים אלייך. בטוחה שתמצאי ואם לא, אני אמצא לך ואני לא מכירה אותך בצורה לא וירטואלית אבל התרשמתי ממך לטובה בהחלט מבחינה וירטואלית. יאלא, 2 דברים טובים על עצמך

reedgreenwhait

New member
...

ניתן להתרשם לטובה מהדמות הוירטואלית שלי...אבל, היא לא זהה לדמותי המציאותית. למשל, אם הדמות הוירטואלית שלי נראת נחמדה, הרי אין זה כך במציאות. הייתי כותבת אילו יכולתי, באמת שאין לי מה לכתוב.

בטוחה שזה לא נכון...

אני מאמינה אישית שבכל אדם יש טוב ולגבייך אני בטוחה שזה נכון בהחלט במאת האחוזים!!!

26zigi

New member
העולם בחוץ מחכה לך

אהלן! אני מתאר לעצמי שזה מה שאת מרגישה עכשיו, ואני יכול להבין אותך, מפני שיש הרבה אנשים במצבך. גם אני הייתי כמוך פעם. אבל חשוב לי להגיד לך שמה שאת מרגישה עכשיו זה חלק קטן מהתמונה. נכון- החיים והקיום יכולים להיות דפוקים ומדכאים, אבל יש בהם גם המון דברים מדהימים. גם את עצמך מדהימה, אבל אולי לא יודעת את זה...

reedgreenwhait

New member
רב הרע מהטוב, בשבילי.

הממם בטח יש לך הגדרה מקורית מאוד למילה "מדהימה".

26zigi

New member
את מדהימה

שלום "אני לא יודע איך קוראים לך" :) אין לי הגדרה מקורית למדהימה, אני גם לא צריך הגדרה כזו. יש תקופות בהן רב הרע מן הטוב אבל יש תקופות שבהן הטוב רב מן הרע. אני לא צריך להגדיר אותך כדי לדעת מה את, ובכל אדם (כן כן , גם בך), יש את הייחודיות ואת הדברים המדהימים שלו. שיהיה לך יום נפלא

אמנם גוף שבור ונשמה שחורה

אבל יש כ"כ הרבה אפשרויות , לכל אחד , ולא משנה באיזה מצב את נמצאת. אילו היית נותנת לאנשים חדשים להתקרב אלייך , אפילו לסתם שיחה מרעננת , שיחות מחזקות. טבע האדם , במיוחד הישראלים , לעזור . כולם אוהבים לעזור , את רק צריכה לדעת איך להושיט את היד.....

ואו נסיכה

בדיוק אתמול שאלתי את אחת החברות שלי את אותה שאלה בוויראציה שונה. שאלתי אותה אם היא היתה פוגשת את עצמה מה היא היתה מספרת עליה לחברה טובה אחרת שלה. מעניין. לשאלה עצמה אתייחס יותר מאוחר..

blueirus

New member
דולצינאה

ככה קראו לגברת של דון קישוט סתם שתדעי שיש לה גם שם ושמה זה גם כינוי לידידות נפש.

לא חדשה ../images/Emo8.gif אבל תודה ../images/Emo140.gif

אני פשוט שיניתי כינוי, ופשר האדום בניק זה מ- 2 סיבות בד"כ בפורומים: מומחה בפורום מומחים או מישהו שמשקיע הרבה ומראה איכפתיות בפורום ונבחרתי ע"י להבה להיות אדומה וזה לכבוד לי

ניאו30

New member
על עצמי...

בן אדם פשוט שגילה את החיים(וגם את התקווה והאמונה) בגיל שלושים פלוס. מצד אחד זה דבר נפלא שזה בכלל קרה לי,מצד שני מאוד קשה לי לפעמים להסתדר בעולם המודרני וערכיו הדי מעוותים לדעתי.אני די שונה,או אינדיבדואליסט לעיתים. בסך הכל בן אדם שלעיתים יכול להיות פשוט,ולעיתים יכול להיות מורכב, שמחפש תשובות,מחפש משמעות,אבל בעיקר מחפש אהבה-לעצמי בראש ובראשונה, לחיים שלי לאחר מכן וגם כמובן ל/ומצד אחרים.

למעלה