ושאלה הבוערת - למה תתחפשו בפורים?

.m

New member
ששששששש....

"ש" הוא צליל התוך מילה... (לא קשור לכלום, סתם התחשק לי...)
mai

לבטי המכוערת

(סתאאאאם, משהו שראיתי היום בפורום אחרי הצלצול). האמת היא ששקלתי להתחפש לקיילי מינוג בגלימה הלבנה וכו´, אבל לא מתחשק לי לגלח את החזה. מצד שני לא נראה לי שיזמינו אותי למסיבת פורים השנה, אז אני לא משקיע.

לירונר

New member
מסיבת פורים....

יש אצלי מסיבה לאיזה 10 חבר´ה (בחנוכה היינו 11) עושים על האש, רואים סרטי אימה, מחסלים במבה וביסלי (אוקיי גם צ´יפס) והכי חשוב- מנגנים בגיטרות ולא ישנים כל הלילה אבל לצערי אתם לא תוכלו לבוא.... ~
~ ~לירון~

גל2002

New member
בקשר לקינוח....

כבר קיבלתי אותו היה ממש טוב
נ.ב.. הודעה זו נרשמה על ידי לירונר מביתו של גל ואם מישהו לא הבין מה אני עושה פה אז שיסתכל בשאר ההודעות בפורום ויבין למה
~לירון~ וגל 2002 איפשהו בבית שלו

spainbar

New member
אני מבולבל,../images/Emo12.gif

חשבתי מכל ההודעות הלוך ושוב ביניכם שאתם לא מכירים, כלומר שגל מכיר אותך אבל אתה לא אותו... אז מתברר שהעיתם הכוונה תחילה את חברח הפורום עונש בגידה - מוות בסקילה.... של אוזני המן (עפ פרג כי אני שונא עם פרג)... סתם, תיהנו אי שם בביתו של גל...

taxi555

New member
אם בתחפושות עסקינן../images/Emo91.gif

אני נראה לי הולך להתחפש לעבר שלי בחור ישיבה עם כובע וחליפה ציציות ופיאות וכל הבלאגן שמסביב נראה לי שזה יהיה פורים מיוחד במינו

MARMELAD

New member
אני עוד לא החלטתי איך קוראים לזה

אבל אני צובע את עצמי בזהב.... צובע את השיער באדום חזק, מעמיד אותו למעלה (ויש לי הרבה שיער
) ולובש שרוואל זהבהב של מוטי חסון. אז למה אני מתחפש? לויודע.

.m

New member
מבחינה קונספטואלית הייתי אומרת

גולדפינגר? fever / מדונה? פסל האוסקר עם פאה?

spainbar

New member
שאלה ראשונה - מתי פורים? ../images/Emo47.gif

אחרי השאלה הראשונה ששוב הבהירה את היקף ידיעותי בלוח החגים העברי, באה אצה לה השאלה השניה: מה יש לעשות בפורים? הכין? מתי?? ולמה כדאי?? אני בטוח שעולם הבליינים שמתרוצץ פה יוכל להמציא כמה תשובות....

לירונר

New member
א תשובות לספיינבר

פורים (אם ירצה השם) יצא ב26 ל2 ושושן פורים ב27 אפשר לסוע לסבתא כמו בכל שנה ולאכול את המאכלים המיוחדים של פורים אה.. זה אצלי לגבי מסיבות- אני לא הבנאדם המתאים, בחיים לא הייתי במועדון (מסיבת סיום לא נחשבת
) חג שמח - ומשכנכנס אדר (ונכנס אתמול) מרבין בשמחה איזה משפט חכם (יאללה בלאגן)
~לירון~

למעלה