ושאלה לפני שאני הולכת לישון

גלי 1970

New member
ושאלה לפני שאני הולכת לישון

אתם יודעים מה אתם רוצים ומה לא בבחור\ה? מה יגרום לכם לנסות או לא לנסות להכיר אותו\ה? תהיו כנים
לילה טוב

ניאו30

New member
עונה לגביי עצמי

לגביי מה שאני רוצה מבחורה-אני לא יודע.אני פתוח לכל אפשרות שתקרה,ולא בנוי לחשוב בצורה תבניתית לגביי אנשים שאני רוצה קשר איתם.אף פעם גם לא הבנתי את אותה סיבה למה אני נקשר לאנשים כאלו ולא אחרים.אולי משום שאין "סיבה" אחת,אלא כמה מרכיבים,ואולי זה גם משום שלא היו לי הרבה קשרים בעבר ולכן לא הספקתי "ללמוד" מספיק כדי לקבוע מראש מי מתאימה לי ומי לא,ואותו דבר הפוך כלפיי. מה יגרום לי לנסות להכיר?שוב,קשה לי לשים נקודה מסויימת,זה פשוט צריך להרגיש כדבר נכון,אבל לא רואה טעם וצורך לדעת דברים כאלו מראש.מה שכן, יש כמה דברים שאם אני אראה בהם דבר משותף לי ולה,אז מטבע הדברים הנכונות להכרות מעמיקה יותר הולכת וגדלה.למשל,אהבה לריקודים,בעלי חיים, טבע וטיולים,חורף,ילדים(חינוך),מדיטציות,מוזיקה,סרטים מסויימים ועוד ועוד.

אקי36

New member
תשובה כנה

בניסוח הכי פשוט - אני רוצה אישה שתעניק לי את כל מה שהיתה רוצה לקבל בעצמה.חשוב שתהיה ביתית ושתדאג לבית חם ואוהב.בסופו של דבר כל הגברים רוצים לחזור הביתה מהטירוף של היום-יום לאי של שפיות שדואג ומפנק.כשיש את זה, באופן טבעי אתה מחזיר אהבה כפליים. מה שיגרום לי לא לנסות להכיר אותה אלה החסרונות הבולטים הראשונים שניתן לראות כמו קמצנות, אסטטיות, עישון וכו'

BellA עלמה

New member
מה אני רוצה מבחור

שיתחבר לאותם דברים שאני מתחברת אלהם ים, טבע, בעלי חיים, ילדים וכו

אני כ"כ לא יודעת

מצד אחד אני בטוחה שאני רוצה א' ואז אני מגלה שעדיף ב' או בכלל ג'... אני עצמי מלאת ניגודים , ועוד לא החלטתי אם יותר מתאים לי מישהו שיהיה ההיפך או שיהיה כמוני... בגדול? נעזוב עכשיו את כל החיצוניות והמשיכה והנתונים המשתנים... אישיות? שיאתגר אותי פסיכולוגית שיהיה חכם שיידע לקרוא אותי, שיהיה לי קשה לעבוד עליו מישהו שאני אוכל להיות 100 אחוז אני כשאני איתו מישהו שאני אוהב את עצמי כשאני איתו

D e c e m b e r

New member
לי חשוב

שקודם כל יהיה אמיתי עם עצמו, שלם עם עצמו, שלא ינסה להשתנות עבורי ולא ינסה לשנות אותי עבורו. אני לא אנסה להכיר אדם שיהיה אנוכי וחושב רק על עצמו (את זה אפשר לדעת משיחה ראשונית בטלפון). אני אנסה להכיר אדם כן ואמיתי, שמח, מאושר, בעל תקשורת ישירה (לא רומז כל הזמן)...ועוד ועוד....

noamdin

New member
שאלה טובה

אני נוטה לחפש מישהי עם מספיק ביטחון עצמי כדי לנסות לתקשר, ומספיק תחושות בטן כדי להרגיש את מה שאני משדר לה. חשוב לי שהיא תשדר סיכוי לאופטימיות, שלא תזלזל בעצמה, שתגרום לי להרגיש שהיא מתכוונת למה שהיא אומרת ויש לה אופי משלה. מה שירחיק אותי, בהתאם, הוא: יחס קר, פסימיות קודרת, עישון כבד, ציניות מוגזמת. אבל הכל נראה כל כך סובייקטיבי, הכל עניין של טעם אישי, והכל תלוי ברגע. צריך לנסות כדי לדעת בדיוק, וברוב המקרים לא מספיק נסיון אחד.

שמוצקין

New member
../images/Emo13.gif

מה שאני רוצה קשה להגדיר ..שיהיה כיף לשוחח איתה ויהיה נעים להעביר איתה את השעות הקטנות של הלילה
נטיה לעירנות לילה זה יתרון מבחינתי כי לי בעצמי יש נטיה כזו.

למעלה