ושאלה נוספת בענייני לימודים

ושאלה נוספת בענייני לימודים

אני כרגע באמצע כתיבת מחקר. המנחה שלי עזב לפני 3 חודשים ואני לא מצליחה למצוא לו מחליף, ואני ממש בדכאון מזה. אני רוצה לדעת כמה זמן ייקח לי לסיים את המחקר ולהגיש אותו? והאם יתקבל בסיכומו שלצדבר בהצלחה? אודה לכן אם תעזרו לי לנסח את השאלה כראוי. תודה

לילה טוב ../images/Emo29.gif

לא נראה לי שהקלפים יכולים לתת לך תשובה לגבי תוך כמה זמן תסיימי את המחקר, זה תלוי רק בך. אני לא ממש יודעת איך לנסח עבורך שאלה מאחר ואת אומרת שהבעיה היא עם המנחה ולכן מציאת מנחה חדש זה הפתרון בשבילך. לא נראה לי הגיוני לשאול מה את צריכה לעשות כדי למצוא מנחה חדש, ולא נראה לי גם הגיוני לשאול לגבי הפוטנציאל להצלחת העבודה מאחר והיא אפילו לא גמורה... אולי מישהי מהמנהלות תחשוב אחרת מצטערת

שלום לך ../images/Emo39.gif

אני מציעה לך לשאול "מה ההתפתחות הצפויה לי בכתיבת המחקר X ב Y זמן" מומלץ מאוד לתחום את השאלה "בחודש הקרוב", "בשנה הקרובה". יש לזכור כי נסיבות החיים משתנות ועל כן ככל שתשאלי על תקופה קצרה יותר כך התשובה תוכל להיות מדויקת יותר לאורך זמן. אם יש לך קלפים משל עצמך אני ממליצה לך לערוך את הפריסה הקלטית שלי כפי שהופיעה באחד השרשורים מטה. אם את עורכת פריסה באתר של אורי אני ממליצה על פריסת הפרסה בשבעה קלפים. בהצלחה !

הילה, כהמלצתך - פריסת פרסה

זו השאלה: מה ההתפתחות הצפוייה לי בכתיבת מחקר הדוקטוראט בשנה הקרובה? 1 – עבר – 5 חרבות 7 – סיכום – 10 מטבעות 2 – הווה – 6 חרבות 6 – חששות השואל – 6 גביעים 3 – עתיד – מלך הגביעים 5 – הסביבה – מרכבה 4 רצונות השואל - מרכבה ותודה מראש!..........

למעלה