אתמול גיליתי להפתעתי שהבן שלי אוהב עוגות גבינה
"בתנאי שהן לא יותר מדי מתוקות".
אז את החלק של הלא אוהב מתוק אני מכירה מגיל צעיר מאוד,
וזו בדיוק הסיבה שהוא כמעט אף פעם לא אוכל עוגות, משום סוג.
אבל הגבינה - זה חדש. כנראה לשנינו.
אז קודם כל אקנה ברולדין עוגת גבינה טובה לשאר המסובין, כי
איפה אני ואיפה עוגות גבינה.
אבל - זרק לפתחי אתגר. ואם כבר, אני מוסיפה לו:
ללא אגוזים ושקדים, שגם הנכדה תוכל לאכול ממנה.
דרגת מתיקות מינימלית (כי אין לי יכולת להשוות בעצמי.
בפעם האחרונה אפיתי עוגת גבינה לפני 20 שנה בערך).
ואני אכין לה איזה סירופ מפרי, שתוכל להמתיק את החלק שלה.
יש? משהו פשוט להכנה? שאני לא אתחיל לרוץ לצד השני, מרוב פחד?
תודה רבה מראש.
"בתנאי שהן לא יותר מדי מתוקות".
אז את החלק של הלא אוהב מתוק אני מכירה מגיל צעיר מאוד,
וזו בדיוק הסיבה שהוא כמעט אף פעם לא אוכל עוגות, משום סוג.
אבל הגבינה - זה חדש. כנראה לשנינו.
אז קודם כל אקנה ברולדין עוגת גבינה טובה לשאר המסובין, כי
איפה אני ואיפה עוגות גבינה.
אבל - זרק לפתחי אתגר. ואם כבר, אני מוסיפה לו:
ללא אגוזים ושקדים, שגם הנכדה תוכל לאכול ממנה.
דרגת מתיקות מינימלית (כי אין לי יכולת להשוות בעצמי.
בפעם האחרונה אפיתי עוגת גבינה לפני 20 שנה בערך).
ואני אכין לה איזה סירופ מפרי, שתוכל להמתיק את החלק שלה.
יש? משהו פשוט להכנה? שאני לא אתחיל לרוץ לצד השני, מרוב פחד?
תודה רבה מראש.