ושאלה נוספת להיום: ארועים......

shelycat

New member
ושאלה נוספת להיום: ארועים......

היום בשיחה עם אמא שלי שמתי לב שהרבה אנשים בוחרים לעשות את הארוע לכבוד הצאצא החדש (ברית/בריתה) באותו מקום שבו הם התחתנו. מה דעתכם על כך? הייתם עושים ארוע נוסף בעל אופי של ברית/בריתה במקום בו התחתנתם? אני אישית חושבת שזה מאוד חמוד ויש בזה איזה שהיא המשכיות לחגוג באותו מקום. מצד שני ברור לי שהרבה פעמים ההחלטה נפלה על אותו מקום שוב כיוון שהיו מרוצים מהארוע הקודם שם.

באחוזה ? הייתי מתה !!!

ברית באחוזה ? יו, הלוואי... בעיניי זה המקום הכי יפה שיש... עם אוכל מדהים ואנשים נהדרים. הבעיה ? $$$... אבל אנחנו כל הזמן מנסים לשכנע חברים להתחתן שם, ולהזמין אותנו...

תוכי

New member
אצלי...

זה יכול להיות - התחתנו במקום צנוע שלא עלתה לנו המון מנה והצלחנו לכסות את החתונה אז ממש יכול להיות

danonit

New member
בטח נחשוב על זה ../images/Emo13.gif

אנחנו התחתנו בניצנים בחוף, בדיוק לפני חודשיים. לא סתם התחתנו שם, אנחנו מתים על הים ועל החוף הספציפי הזה, עשיתי שם יומולדת לפני 4 שנים (סתם מדורה על החוף - לא אירוע) והמשפוחה של בעלי משתתפים באירועי עפיפונים שמתארגנים שם. כשיבוא הילד הראשון בטח נעשה מסיבה גדולה, אני לא יודעת אם דווקא שם, כי זה בכל זאת היה קצת רחוק להרבה אנשים, למרות שמאוד היתי רוצה לחגוג שם שוב
המקום מקסים!

שמופית

New member
לא הייתי עושה ברית בטירה בגעש....

פשוט מפני שאני רוצה ברית מצומצמת יותר וחוץ מזה יש כל כך הרבה מקומות יפים באיזור, ש-למה להינעל על מקום אחד ? גם לאורחים צריך לגוון.... חוץ מזה - מה בכלל עושים בברית ? כולה באים לאכול, לא ? אין ריקודים, נכון ?

dorlim

New member
היום אנחנו ממש מתואמות ../images/Emo8.gif

הפעם לי לא נותר אלא להסכים עם כל מילה שכתבת...

rinutza

New member
במקרה שלנו זה לא יעבוד כי אנחנו

התחתנו בטראסק ולא ממש בא לי למלא את המקום גם לברית - או יותר נכון לא מתאים לי להזמין 400 איש לברית/בריתה ועם מעט אנשים המקום נראה קצת ריק. חוץ מזה הוא דיסקוטקי במידה רבה וגם זה לא כל כך מתאים. אם היינו מתחתנים באיזה מקום עתיק ביפו למשל, בשמחה הייתי בוחרת באותו מקום, בייחוד אם היינו מרוצים בחתונה.

הלוואי...

התחתנו ב"בין הכרמים" כשהוא רק נפתח, ועלה לנו 32$ למנה. מן הסתם זה ממש יקר לבריתה, והיום המחיר שלהם עומד סביב 40$ למנה... אז הלכנו על בחירה מעשית- "גני טל" בצומת כנות. מקום חביב מאוד, קרוב לבית, ועלה רק 17$ למנה. שווה. הרווחנו 10.000 ש"ח.

יעלי2

New member
לא אקטואלי עדין, אבל באופן תיאורטי

נחמד לשהתעשע עם הרעיון. לו היינו יכולים, היינו עושים גם ברית/ה בטארסק. להערכתי, לא יהיה מצב שנרצה להשקיע כספית בברית כמו בחתונה (גם אם זה בצהרים זה יקר), וגם המקום מותאם לכ 350 איש מינימום. אבל יש אופציות אחרות דומות עם מקומות קטנים יותר. בכל אופן, אל נא לנו להקדים את המאוחר ולשים את העגלה לפני הסוסים. כדיהיה אקטואלי נעלה לדיון שנית.

למעלה