ושאלה קצת שונה

ושאלה קצת שונה ../images/Emo13.gif

הילדים שלנו הם לא רק בעיות, כאבים, מתקנים אורטופדים וניתוחים. הילדים שלנו הם בעיקר מקור לאושר וקסם. אז בואו וספרו קצת עליהם, שנכיר אותם טוב יותר -
מה התכונה הבולטת שלהם?
איזו פעילות הכי מהנה אתם עושים יחד?
מה היה הרגע הכי מאושר איתם?

אש"ת. נכנסתי לצ'אט

ואני מקווה שבקרוב באמת נקנה מצלמה קטנה שתתאים. זה יכול להיות מגניב.

גווניבר

New member
אפשר גם לענות???

התכונה הבולטת אצלי היא 'צניעות'. סתאאאאם. בתור ילדה התכונה הכי בולטת אצלי הייתה הנחרצות. ידעתי שאני מסוגלת לכל דבר שאני באמת ארצה. למרות שנפלתי הרבה ונפצעתי, טיפסתי על עצים, רצתי ושיחקתי עם ילדים. הלכתי ל'שירות לאומי' שנתיים, כי העדפתי לא להסתכן עם הבירוקרטיה הצבאית (שלא ממש מצטיינת בהתחשבות בבעיות רפואיות). עכשיו אני לומדת באוניברסיטה העברית. יש לי הרבה חברים שמוכנים לעזור לי בהסעות ובכלל בעידוד. פעם בכמה זמן אני אומרת לאמא שלי שאני ממש מעריכה ומוקירה את ההשקעה שלה בי. היא הייתה מורה שקיבלה פרס חינוך, וכשנולדתי היא אמרה שהפרס השני שלה יהיה אם אני אוכל ללכת. כשהיא רואה אותי הולכת וגדלה, ועוברת עוד שלב ועוד שלב בחיים, אני בטוחה שהיא מתמלאת אושר. היא כל הזמן אומרת שהיא מאוד שמחה שאני נולדתי לה, ולא אף ילדה אחרת (אפילו אם היא הייתה נולדת עם רגליים רגילות)

אז אני עונה ../images/Emo13.gif

התכונה הכי בולטת שמצטיירת אצלו זו נחישות ותעוזה. הוא נראה שקט ושברירי אבל זה כל כך מטעה... הפעילות הכי מהנה - בשבילו זה לינוק. בשבילי גם לפעמים. ואני מאוד אוהבת להשתולל איתו ולשמוע אותו צוחק. והרגע הכי מאושר אני חושבת היה כשראיתי אותו 6 שעות אחרי שהופרדנו בלידה. החיבור היה מיידי וכל כך חזק שלא יכולתי להיפרד ממנו אפילו בלילה בשביל לישון כמה שעות. אח"כ במשך כמעט שנה היינו מחוברים יום ולילה ועכשיו למרות שהוא ישן בלילה במיטה שלו אנחנו כל היום ביחד. עכשיו תורכם...

וגם אני עונה...

קודם כל השאלה מקסימה וכבר עושה טוב על הלב. תמיר, תכונה בולטת?, בעיקר אוהב ליצור קשר עין אם מישהו לא מתייחס אליו הוא מסתכל עליו במבט "כובש",שמכריח את האחר לשוב ולהגיב אליו. כמו כן הוא אוהב לעשות כפיים , אבל לאחרים אם הוא יושב על הרגליים של מישהו באופן אוטומטי הוא לוקח את הידיים שלו ועושה לו כפיים, כנראה שנהנה לשמוע את הרעש לעומת הרעש שיוצא אצלו בכפיים. הרגע המאושר ביותר? שהוא הולך לישון, סתם... כשהוא עייף הוא מסכים לשים ראש ולנוח עם קלטת בטלויזיה, רק אני והוא.... תודה שוב על השאלה אורית

רק אכתוב

שאושרי הכי מקסים בעולם. כל היום אני חושבת איך לענות. בגלל שאני צנועה (כמו גוויני), אומר שכל מה שהוא עושה משגע אותי, הוא הכי נפלא בעולם. החיוך. הצחוק, הקוטריות, המבטים, הקולות, איך שהוא אוכל את הנעלים והרגלים... הוא כולו מלא
וגורם לי רק

למעלה