ושאלת המשך - מהי משרת החלומות שלכן?

the mush

New member
פחות מתחברת לשאלה הקודמת, אז אענה רק על

זאתי!

משרת חלומותיי?
תכלס, להיות שרת חינוך! אני מאוד אוהבת את תחום החינוך, בעדפה לגילאים קטנים [יסודי] ובלתי פורמלי, אבל כבר עבדתי עם הרבה גילאים וגם במסגרות פורמליות.
בנוסף, אני מאוד מתעניינת בעולם הפוליטיקה. לא יודעת כמה אני אהיה טובה בתור פוליטיקאית- שזאת בעיה.
למען האמת, זאת הסיבה שהחלטתי לדחות את הלימודים בעוד שנה. פשוט כל חודש קפצתי מהחלטה להחלטה בהתלבטות אם אני רוצה להשתלב בתחום החינוך או הפוליטיקה.

The Blue Fairy

New member
מה עם לשלב בין התחומים?

נניח ללמוד מדעי המדינה בשילוב עם חינוך?

Mooa-Numi

New member
תמיד אפשר להמשיך לתארים מתקדמים בחינוך

לא בטוחה שיש טעם להקבר בכל קורסי המבוא של התואר הראשון

ואוו, שאלה קשה.

אני מניחה שמשרה שתאפשר לי גם לעבוד עם אנשים, לתקשר איתם, לא לשבת מול מחשב כל היום; וגם לראות עולם. אז פעם הייתי אומרת שאני רוצה להיות מדריכת טיולים, היום אני יודעת שזה לא כזה ורוד כמו שזה נשמע

ובכל זאת, עדיין יש לי חלום לעשות קורס הדרכת טיולים. גם ללמוד, גם להכיר ולראות תרבויות ועולמות אחרים, גם להדריך (שזו אחת מאהבותיי הגדולות), גם לפגוש כל הזמן אנשים חדשים... נשמע לי אדיר.

תכלס! לא חשבתי על זה

אבל אז אולי כבר לא יהיו לי אנרגיות לטפס על כל מיני הרים ולהרצות לקבוצה של 50 ישראלים היפראקטיביים

Maldini Girl

New member
שפית.

הגעתי למסקנה הזאת בשנה האחרונה בצבא. כשהתגייסתי לא היה לי שמץ של כיוון. וככל שהתקדמתי בשירות הצבאי שלי, ונהיה לי רע בצבא, הבנתי שהמקום שבו אני מאושרת ורגועה והכי אני, זה כשאני במטבח.

אז החלום שלי זה ללמוד בבי"ס לבישול (החלום הוא בחו"ל אבל המציאות היא שאין כסף אז זה כנראה יהיה בארץ)
אני לא רוצה להיות בעלים של מסעדה. זה סתם כאב ראש. אני רוצה להיות שפית, ולעשות את מה שאני באמת אוהבת, שזה בישול.

למעלה