ושאלת הערב שליייייי, היא

אופה3

New member
ושאלת הערב שליייייי, היא

האם אתם מאמינים בקריאה בקלפי טארוט, או פתיחה בקפה, קריאה בכף היד, או בשמן, האם אתם מאמינים בכל הדברים האלה, מה לגבי יוגה ומדיטציה, ורייקי, והילניג, האם אתם גם מנסים את הדברים האלה סוף סוף קלעתי שאלה מעניינת נכון? אני באופן אישי מאמינה בקלפים, ועד עכשיו הם צדקו, לגבי כל היתר לא ניסיתי ולא מעוניינת, אני בוטחת רק במישהי אחת שקוראת לי בקלפים מידי פעם לגבי מדיטציה מאוד ממליצה ממש כייף יאלה ספרו אתם ????? האופה

dorlim

New member
אני ממש לא נמנית על המאמינים ../images/Emo57.gif

וכל נושא המדעים הרוחניים האלה די משעשע אותי ... אבל אחותי היא "מכשפה קטנה" - מומחית בקריאה בכף היד, נטורפית - עוסקת ברפלקסולוגיה צמחי בך ועוד כמה .... כך שאת הנושאים אני מכירה מהבית לגבי טיפולי פינוק כמו מסאג´ים /רפלקסולוגיה / שיאצ´ו ודומיהם כאן המצב שונה לחלוטין ואני נהנית מכל רגע של טיפול

הילית*

New member
אני ממש לא מאמינה ויש לי סיפור לזה

לפני כשנתיים השתתפתי במסיבת רווקות של חברה. כחלק מהדברים שהיו שם, הוזמנה קוראת בקלפי טארוט וכל אחת בתורה שאלה אותה שאלה שקשורה לחייה והיא התבקשה לענות. אחת הבחורות שאלה אותה על הזוגיות שלה והקוראת אמרה לה שהזוגיות הזאת איננה לטווח ארוך ושהם יפרדו. למותר לספר כי הבחורה התחתנה שבוע לפני ומאושרת עד היום הזה. אנחנו צחקנו מזה וראינו את כל הקריאה הזאת די כהומור ולא כמשהו שצריך לקחת ברצינות.

אתי@

New member
אני לא מאמינה בראיית הנסתר, הנושא

הזה אפילו די מצחיק אותי. אבל... אני דווקא די בעד יוגה, רפלקסולוגיה וכדומה. אני מאמינה שכל השיטות העתיקות האלה הן מאוד בריאות ומאוד אפקטיביות אצל אנשים שמאמינים בהן.

תוכי

New member
האמת שאני

מאמינה בזה בעלי לומד נומרולוגיה וממה שאני שומעת ורואה - יש הוכחות בשטח

nikit1

New member
לי קצת קשה עם הנושא

כנראה שאני אדם רציונלי מדי, אני לא מאמינה בראיית הנסתר או בטיפולים אלטרניטיים.אבל אני חושבת שרפואה אלטרנטיבית בשילוב עם טיפול קונבינציונלי יכולה מאד לתרום. יש לי חברה שמאד מאמינה בדברים הללו וגם אחרי שאושפזה בגלל שהתעקשה לטפל בדלקת בדרכי השתן אצל מטפל בהומיאופתיה בלבד מאמינה שעם היו נונתים לה להמשיך את הטיפול היתה מבריאה (המשפחה שלה התערבה ואישפזה אותה כשהיא התעלפה בגלל חום מאד גבוה)...אז זה אני לא מסוגלת להבין.

שמופית

New member
אני מאמינה ....

אני מתה על הדברים האלה, כל תורת הנסתר, ולמעשה זה נמצא אצלנו במשפחה. לאמא שלי יש רייקי 2 (לי יש רייקי 1) ואחותי לומדת טארוט. יצא לי ללכת כמה פעמים לקוראים בקפה ובכף יד - אני מאוד אוהבת את זה, למרות שלא תמיד זה מדויק אבל לרוב אומרים או רואים דברים מדהימים. אני מאמינה גם בנומרולוגיה ואפילו הלכתי לנומרולוגית לפני החתונה כדי להתייעץ לגבי שילוב שם המשפחה של בעלי בשם שלי. אני מאמינה גם בגלגול נשמות וקוראת ספרים בנושא.

סיגל2

New member
אני לא מאמינה בקריאת הקלפים או בקפה

אבל לעומת זאת אני כן מאמינה שרפלקסולוגיה עוזרת ולמדתי להנות מזה.

למעלה