ושאלת הערב שלי, היא:

אופה3

New member
ושאלת הערב שלי, היא:

האם יש תוכנית טלוויזיה, או סרט מסוים, שאתם אוהבים לשבת ולראות ביחד, כאילו אחד עם השני, ואחר כך לדבר על זה וכאלה. אנחנו למשל בתקופת לגעת באושר, היינו מרותקים שנינו, ואחר כך היינו מעבירים צחוקים. והכי הרבה אנחנו אוהבים לראות את הסרט של החתונה, ככה אנחנו מגלים עוד דברים שלא זכרנו, ראינו שמענו, וזה נחמד מאוד. מה איתכם? ערב טוב, בקי

הילית*

New member
את האמת ? ואל תצחקו עלינו

אנחנו רואים לפעמים את סיטי טאואר ונקרעים מצחוק מהמשחק המטופש שהולך שם אני אפילו בקטעים מסוימים מקדימה את המאוחר ומחקה את מה שהם הולכים להגיד את סרט החתונה הרבה מאוד זמן כבר לא ראינו...

אתי@

New member
לי זה עושה ויברציות שליליות ../images/Emo5.gif

הסדרות האלה יכולות להוציא אותי מדעתי

שמופית

New member
אנחנו אוהבים לראות סטארגייט ביחד

ואת "אנטרפרייז" ביום חמישי בלילה. אבל אנחנו ממש לא נוהגים לדבר על זה אחר כך... חוץ מזה אנחנו גם רואים מלא סרטים וכשהיה לנו כבלים, אהבנו לראות את "לחיי האהבה" ולשיר את שיר הפתיחה שלהם בשיבושי מילים

danaziv

New member
אנחנו אוהבים לראות יאצפן ביחד

ולחקות קטעים שהוא עושה וגם יאיר לפיד.

fila

New member
אני לא מצליחה להזכר בתוכנית כזאת

היינו רואים יאצפן ביחד אבל עברנו ל-yes .

Ronnie*

New member
בנות גילמור!!!

מצחיק, אבל אנחנו ממש אוהבים... עוד סידרה שאנחנו נורא אוהבים היא "אוז". זה מאוחר, אז אנחנו מקליטים... וחוץ מזה, אנחנו רואים חברים ו- ER.

אנחנו רואים...

סקס והעיר הגדולה- הפתיח הורג אותי כל פעם מחדש...ניו יורק.. ומדברים על "או ישבנו כאן" או "יו אני מכיר/ה את האיזור הזה".."עבדתי ליד"... וכאלה פשוט "מתים" מגעגועים
ואת הסידרה "אוז" וכמובן הסופרנוס!!!!! שחלקים מן הסידרה מצלמים ממשקרוב לבית שלנו בג´רזי שכבר לא שלנו מזמן... מיכל

kisses

New member
אנחנו אוהבים לראות איסטאנדרס

זה מציג בארץ ב - BBC PRIME. חוץ מזה אנחנו אוהבים לראות סרטים ב - DVD מכיוון שאנחנו רואים את הסרטים הכי חדשים או לפני שהם בכלל יצאו לקולנוע.

תוכי

New member
אנחנו...

צופים מידי פעם ביחד בתוכניות בישול, ועבודת בית הרעיונות שאנחנו שואבים מהתוכנית הם ממש טובים

למעלה