ושאלת הערב שלי, היא:

אופה3

New member
ושאלת הערב שלי, היא:

מה אתן מתכננות לחג האהבה שחל ביום רביעי? אני מתכננת איזו ארוחת ערב רומנטית לי ולבעלולי החמוד, שבסיומה, אני חייבת אבל חייבת לשכנע אותו, לרקוד איתי איזה סלואו בסלון הגדול שלנו. מה איתכם, מה כדאי לקנות לו? שלכם האופה

אנחנו הולכים לתערוכת הסקס ../images/Emo8.gif

כן, כן, חברות - היו לנו כרטיסים להצגה מכובדת ואינטלקטואלית, ואנוכי ביטלתיהם לטובת ערב סוער בתערוכת הסקס שתהייה בגני התערוכה... בעקבות הרעיון, הגבר החליט שהוא רוצה לקנות לי "ידיד" לבלות איתו את ערבי התורנות הבודדים... אבל זה בעיקר בשביל הכיף... ואגב סלואו... מאוד מאוד מומלץ, מדי פעם, סתם ככה ולא רק ביום האהבה, לשים את הסלואו שלכם מהחתונה ולרקוד אותו- אנחנו שרים את השיר שלנו אחד לשני תוך כדי... והוא נפתח במלים "בוא אהובי לסלון הקטן לרקוד אתי טנגו, בוא אהבוי, נשים איזה דיסק, לא חשוב - העיקר שננוע"... אז זה בכלל מתאים. ואני לא מתכננת מתנה בשלב זה, אולי רק לארגן את הבית לארוחת ערב רומנטית לפני - אבל זו בעיה כי הוא חוזר מהעבודה בערך ב-17:00 וזה לא זמן לארוחת ערב... יש רעיונות ?

שריל

New member
ואני חוגגת עם עצמי כי בעלי תורם את

חלקו למדינה בצו 8 אכזרי, שהגיע שבועיים אחרי החתונה וקטע את תוכניות ירח הדבש לזמן הקרוב.

אתי@

New member
התערוכה הזאת - זה יום אחד בלבד?

יש אותה גם היום, או רק מחר? כי מחר יש לנו חתונה
(תאריך יפה מצאו להם החברים שלנו...).

שמופית

New member
ואנחנו נפגשים

ביום רביעי עם האדריכל לתשלום חלק מהעבודה... חשבתי אחר כך ללכת לפסטיבל האהבה בגני התערוכה (אז תגידו שלום אם תראו אותנו
)

fila

New member
לא תכננו כלום.......

אנחנו אמורים לארוז את המזוודות כי ביום חמישי אנחנו לוקחים אותן איתנו ונוסעים לשדה התעופה ישר מהעבודה.... נחגוג שם יהיה לנו זמן לכל הרומנטיקה שבעולם......

למעלה