ושאלת השבת שלי היא:

אופה3

New member
ושאלת השבת שלי היא:

ולא כולם חייבים לענות, אבל אני רק מוכיחה לחברה שלי, : אולי זה אישי מדי אבל אני אבין: חברתי טוענת שאחרי הנישואים חיי המין סתם משעממים ומרגיזים, וזה סתם נהפך להיות שגרה, ושתבינו היא נשואה כולה שנתיים, חצי שנה לפני, והיא מרגישה כאילו היא עושה את זה מתוך חובה, או סתם, מדי פעם עם הנאה. ואני טוענת שזה סתם בולשיט וזה לא נכון, ושהיא אשמה בכך, אם היא לא יודעת איך לפנק את הגבר,או שהוא לא יודע איך לפנק אותה ואיך להנות מהרגעים הכי טובים שבחיי הנישואים , ברגעים הכי אינטמיים אז זה סתם. מה דעתכם על זה? לי באופן אישי בכלל לא נמאס מזה, ולא משעמם, ההיפך אני רק שוברת את הראש כל הזמן איך לעשות את זה יותר מעניין, ונהנת מזה, החיים שלה ושלי בקטע הזה נראים עולם אחר. הרי הקטע הזה הוא הקטע הכי אישי והכי חשוב בין שני בני הזוג, ואין שם כימיה וכאלה, אז אולי הזוגיות בעצם לא טובה? שיהיה שבת שלום

dafgol

New member
חברות אתן צודקות...

באמת משתבח עם הזמן....ואפילו עכשיו כשאנחנו בהריון....

אני חושבת שהקושי האמיתי בסקס

מתחיל אחרי שיש ילדים. ידוע שהדבר שהכי מדכא סקס אצל נשים הוא העייפות. ילדים גוזלים מאיתנו הרבה מאוד אנרגיה . כשהם תינוקות אנחנו מקדישים להם כל כך הרבה..הן ביום והן בלילה. השעות הנורמאליות מתקצרות.. בזמן המועט שנותר מחליטים לישון ולישון ושוב לישון. חוץ מזה, השקעה נכונה לעיתים מצליחה לדחות סטאטיסטיקות..

אופה3

New member
אתי אני מסכימה איתך, אבל עדיין

אין להם ילדים, כי רק עכשיו היא סיימה תואר שני, והיא סתם מתפנקת לדעתי, אבל את צודקת השקעה נכונה, מצליחה לדחות את הסטיסטיקה לגבי הסקס תודה על תשובתכם

למעלה