ושאלת יום שלישי בערב שלי היא:

אופה3

New member
ושאלת יום שלישי בערב שלי היא:

איזה ספרים אתן אוהבות לקרוא ובמיוחד אלה שאהבתן, אני עכשיו קוראת את נעמי רגן, ואל אישך תשוקתך, קראתי את כל הספרים שלה וגם את אות קין, של רם אורן, סופר ממש מוצלח, ומהילדות בכלל זכורים לי איטו אבירם, ועוד הרבה ספרים כאלה. מה איתכם, איזה ספרי גדולים אהבתן במיוחד האופה

בתור תולעת ספרים

יש כמה אהובים וישנים: שבועת רחל התרוממות הארי פוטר (כן- אני אשה מבוגרת...) סודות ששמרתי בבטן (זה מה שזכור לי בשעת לילה כזו...) בתור ילדה אהבתי מאוד את כל הסדרה של גלילה רון פדר על ציון כהן (אל עצמי וההמשכים).

מיכלכהן

New member
הארי פוטר..

וזו לא בושה.. הספר שאני הכי אוהבת הוא רומן רוסי שכתב מאיר שלו וגם את אהבה בימי כולרה, ארבעה מכתבי אהבה, זכרונותיה של גיישה בעצם יש עוד הרבה. וכן, גם אני הייתי מכורה לסדרת "אל עצמי"...

מיקה11

New member
..

אני חושבת שבזמנו קראתי את כל הספרים של גלילה רון פדר איזה 100 פעם. מעניין אם גם עכשיו זה עדיין פופולרי.

Ronnie*

New member
אני בטח אשכח משהו...

בתור סטודנטית לספרות, אני לא מספיקה לקרוא הרבה שלא למטרות לימודים. ובכל זאת, הסופרים האהובים עלי: מרגרט אטווד (בעיקר "הכלה השודדת", "מעשה השיפחה", "עין החתול"), טוני מוריסון (בעיקר "חמדת", אבל אהבתי את כל הספרים שלה שקראתי), סרמגו (בעיקר "על העיוורון"), ונהניתי גם מספרים של מארקס ושל פול אוסטר. ואיזבל איינדה. ובטח יש עוד ששכחתי. סופרים ישראליים אני לא קוראת הרבה, אבל אני אוהבת את אלונה קמחי.

שמופית

New member
אני מאוד אוהבת ספרי מסעות...

אהבתי לאללה את "בחזרה מטואיצ´י" (קראתי לפני מלא שנים ועדיין נשאר לי זכרון טוב ממנו) ועכשיו סיימתי את "הקמינו" של שירלי מקליין - ספר מהמם ! את הספרים של רם אורן ושות´ אני קוראת כשאני צריכה ספר לחופשה או לטיסה. אה, וגם מאוד אהבתי את "האלכימאי" של פאולו קואלו
(בטוח יש עוד....)

fila

New member
...........

אני מכורה לסטיבן קינג
גם את הארי פוטר קראתי ואהבתי... יש המון שאני ממש לא זוכרת,אני מעדיפה ספרות מתורגמת ולא עברית. אני גם מאוד אוהבת לקרוא שירה.

סיגל2

New member
אני מאד אוהבת את הספרים של הארי

פוטר וספרים של סופר בשם ג´יימס מיצ´ינר, ונהנית לקרוא את הספרים של נעמי רייגן ואת סדרת ספריו של גיימס קלוול שוגון, בית האצילים וכו´ ובטח יש עוד ספרים וסופרים אך כרגע אני לא זוכרת.

שריל

New member
ואני ממליצה על ספרות יפנית

כסא הקשירה, ספר מדהים, כדאי לקרוא.

למעלה