ושבו בנים לגבולם?

henry987

New member
ב-ynet כתוב

שהם רוצים להחזיר בעונה הבאה גם את בונפלד, נגר ואבו לאבן

RED OR DEAD BS

New member
כי

על נגר לא צריך להרחיב, הבנאדם לא יודע לשחק, ולפי מה שאני זוכר הוא מגן ימני, ויש לנו את אביתר בעמדה. לגבי אבו לאבן, הייתה לי הרבה הערכה אליו כשהוא שיחק אצלנו, אבל הוא עזב לטובת כמה גרושים, הספיק להיפצע שם ולא ראה בכלל דקות משחק, אם הוא משחק עכשיו בליגה הלאומית כנראה יש סיבה, שיתנו הזדמנות ללביא.

henry987

New member
לדעתי

על נגר אפשר לוותר (הוא מגן שמאלי) ולגבי אבו לאבן, גשלופא קדוש העביר אותו לשחק במרכז ולא על כנף ימין הוא פרח והוא ייצב את מרכז הקישור וגם איים הרבה על שער היריב. ואתה צודק, אלעזר לביא לא מקבל מספיק קרדיט. אני זוכר שבעונה הראשונה בליגה השנייה הוא רק עלה מהנוער וכבש כמה שערי נצחון

RED OR DEAD BS

New member
מאז עברו כבר שנתיים

הבנאדם נפצע כמה פעמים, לא שיחק בכלל ועכשיו הוא משחק בליגה הלאומית, יש לו בעיטות לא רעות אבל הוא שחקן בינוני מינוס, ועכשיו אוליבירה במרכז בקישור אז לדעתי אין מקום לאבו לאבן.

the red king

New member
דווקא...

אפשר להביא את נגר תמורת משכורת לא מוגזמת כי הוא שיחק ממש טוב בליגת-האלופות עם מכבי ת"א העונה וזה נכון שהוא לא כל-כך בכושר אבל הוא ישתפר בטוח. הוא גם בנאדם נורא נחמד. מנסיון אישי. על אבו-לאבן באמת אפשר וכדאי לוותר ומה שאמרת קודם ממש נכון לגביו. the red king

eranpes4

New member
אפשר לוותר גם על נגר וגם על הרוברטו

קרלוס הישראלי אם שואלים אותי אפשר להביא שחקנים קצת יותר זוהרים ויש בארץ לא חסר (ובעלויות שקבוצה כמו הפועל יכולה להרשות לעצמה)

The gilads show

New member
רק לא נגר :\

אם אתם לא זוכרים איזה חורים הוא היה עושה בהגנה,גרוע יותר מבן דיין שלפחות בן דיין עולה להתקפה ועוזר. אבו-לאבן , לא נראה לי שהוא מתאים לקבוצה,אוליברה שחקן ברמה הרבה יותר גבוהה ממנו. ובונפילד דווקא אני כן שמח שהוא בא,אחלה של שחקן(אפילו שבמכבי לא מצא מקום בהרכב) אה כן,ולגבי אסי - לא יודע,דווקא רונן דהן מוכיח את עצמו כשוער טוב.

blueman1

New member
כי סוף סוף זינו וכולם הבינו

את הטעויות הגדולות שהם עשו העונה ושאי אפשר להחזיק קבוצה כמו הפועל ב"ש בלי שחקני בית

למעלה