ושוב אותו סיפור.....

דנדוש20

New member
ושוב אותו סיפור.....

אני וחברה מכירות בחור בהתחלה סתם כולם חברים של כולם ואז אני מתחילה לרצות אותו חושבת שהוא מתחיל לרצות אותי אך פתאום הוא נדלק על חברה שלי!
רע לי. המון. לא יכולה לשמוע כמה הוא מחמיא לה ורוצה אותה מעצבן לי. מאוד. להסתכל עליה כמה תסכול ועצביםי! זה כבר קרה לי כמה פעמים בעבר אני מקוללת? למה החברות שלי כאלו שוות? איך להתגבר על זה ולחזור להיות מפרגנת? הוא כבר חושב שאני דפוקה פתאום סובלת ממצבי רוח בלתי פוסקים והיא לא שמה לב לכלום, לא רוצה אותו, אבל נהינת מכך שהוא רוצה אותה

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif נהנית מכך שהוא רוצה אותה?

למרות שהיא לא רוצה אותו? ממ.. לא נשמע נעים במיוחד, בטח לא לך. אבל השאלה היא- האם היא יודעת שאת רוצה אותו? ו.. בלי שום קשר.
קודם כל- אל תאבדי תקווה! אם היה נראה שהוא בעניין שלך ו"פתאום" הוא התחיל לרצות את חברה שלך, וכל עוד חברה שלך מפנה לך את השטח, לא רוצה אותו בחזרה ובטח ובטח שלא נותנת לו איזשהם סימנים שיש מצב, הוא יכול לרצות אותך באותה קלות שהוא רוצה אותה. בנתיים הוא הרי לא מאוהב בחברה שלך, והכל לא אבוד מה גם שאת לא מאוהבת בו, וכל הסיפור הוא "קראש" (crush) קטן וחמוד, כך שגם את יכולה לצאת מזה. בכל אופן, הסיפור איתו לא אבוד, אז למה לך לחשוב ככה?
חשוב שתבררי את העניין עם חברה שלך, תבהירי לה שאת בקטע שלו, תנסי לקבל ממנה קצת עזרה, ולבקש ממנה אולי קצת להוריד הילוך איתו, אם היא מסכימה. אם לא, עצה שלי- תתרחקי גם ממנה (זו חברה, זו?) וגם ממנו (היא לא תתן לך לקבל אותו, במצב כזה, וחבל)
דווקא הראייה הזאת שלך של "אני מקוללת? למה החברות שלי כאלה שוות?"- ממש לא טובה לך. ממש לא. תביני, את מקרינה את זה החוצה. את לא צריכה כמו שאמרת "להתגבר על זה ולחזור להיות מפרגנת", אבל את גם לא צריכה להחצין את הקינאה שיש לך כלפיי החברות שלך, כי ירוק זה צבע מאוד בולט, וקל לראות אותו (ירוק- קנאה, אם לא הבנת..
), וייתכן מאוד שזה גם מה שהבחורים רואים.. (לאו דווקא את הקינאה עצמה, אלא את תחושת הנחיתות המסויימת שאת מקרינה לעומת חברות שלך ש-לא משנה כמה חברות טובות הן- ירגישו קצת טוב מהעובדה שאת מרגישה פחות שווה לידן). מה שחשוב ללמוד זה לאו דווקא איך "לא להרגיש", אלא "לא להקרין החוצה", כי ייתכן מאוד שזה בדיוק מה שמרחיק את הבחור המסויים הזה (וייתכן שאחרים) ממך.
"הוא כבר חושב שאני דפוקה פתאום סובלת ממצבי רוח בלתי פוסקים". קודם כל- למה הוא חושב שאת דפוקה? למה את מסיקה שהוא חושב שאת דפוקה? בגלל מצבי רוח בלתי פוסקים? למה את מקרינה את זה כלפיו? אם הוא לא יודע שאת בקטע שלו, למה להוציא עליו משהו שלא מגיע לו שיוציאו עליו?
את חייבת להסתכל על דברים ממבט קצת שונה.. לאו דווקא ממבט של קורבן. תסתכלי על זה- אם היית במקומו- מה היית רואה? איך היית רוצה שהדברים יקרו? בטח שהוא ימשך יותר לבחורה שמקרינה יותר ביטחון בעצמה לצד חברה שלה, ולא בבחורה שחושבת שהיא מקוללת ודפוקה. תתחילי לנסות להקרין יותר ביטחון (לא מאולץ מדי), וייתכן מאוד שהדברים יסתדרו. מקווה שעזרתי לך
בהצלחה!

מוכר כאן לכמה אנשים

בערך סיפור דומה היה... חמודה זה הפסד שלו... שיהיה להם בהצלחה.... תאמיני לי זה רק אומר שהוא לא בשבילך...!!! תמשיכי הלאה חבל הל הזמן שאת מבזבזת בתסכול הזה.... יש עוד הרבה הרבה הרבה יותר טובים ממנו גם... בהצלחה!!! אם את צריכה משהו אני במסרים...:)

למעלה