ושוב אזכור ג'קואי.

רנה6

New member
ושוב אזכור ג'קואי.

בראיון של לירון לב פליט העונה השניה של " כוכב נולד", המוציא סינגל ראשון מאלבום הבכורה , עונה לשאלה" לפחות לא עשית כותרות כמו ג'קו?" עונה: " אף אחד לא ציפה ממנו להגיד דברים כאלו, אבל כשאין הרבה ניסיון ואתה עולה למעלה מהר, אתה יכול ליפול בדברים הקטנים. זה מה שקרה לג'קו. אגב, אני מאוד אהבתי את מה שג'קו עשה ב " כוכב נולד", כי הוא באמת הביא משהו אחר. אני בכלל לא חושב שהוא אמר את המילה האחרונה שלו" 24 שעות 'ידיעות אחרונות'.

shongold

New member
ובאשר ללירון לב..גם הוא הביא משהו

בזמנו לתוכנית - אינטלגנציה מועדנת, וגם קצת לא מתפשרת. אבל...כאשר אני אומרת את אשר אני אומרת - אין לכך שום נגיעה או השקה לג'קו - מסיבת אין בכלל מקום להשוואה, בינו לבין שאר כוכבים נולדים - ובכלל לכל שאר הזמרים הפועלים כיום. עבורי מצוי בפלנטה אחרת - למול כל השאר!

../images/Emo96.gif בוקר טוב!!!|

הוא די חביב, הבחור הזה, הם די התלהבו שם אני זוכרת מהביצוע שלו ל"נבראתי לך" לשלמה. אבל הביצוע שהוא הבריק בו, זה השיר של השמיניה: וכולם ביחיד: "בבוקר קמנו, לעולם אחר מה שהיה כבר לא יהיה יותר וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם אין סיכוי שנוותר"

shongold

New member
לירון באמת זכור לי מהביצוע שלו

ל- "נבראתי לך" של שלמה והוא היה מיוחד לעומת השאר

רנה6

New member
זה שכרגע גורם לי להיות מאושרת...

אני כל פעם בוחרת בעולם אחר....

yila

New member
תמונה יפה של ג'קו בגמר ב"המגזין" של

מעריב, כתבה על כוכב נולד 5 . בתוך הכתבה :"... יש לציין כי גם בעונה שעברה נערכו איתורים מוקדמים, כששניים מאותם המאותרים, גקו אייזנברג ומאיה רוטמן, גם קטפו את המקומות הראשונים..." כתבה של ערן סויסה. נדנה לי שרפאל אותר, לא? מלהקה צבאית? בכל אופן, התמונה של ג'קו משגעת...ליד התמונה כתוב: בלי אודישנים אייזנברג. לא הבנתי. הרי ראינו את כל שלבי האודישנים של ג'קו...מה פשר הכתבה?

talytal

New member
אכן, זו טעות. ../images/Emo163.gif

מי שאותרו הם מאיה ורפאל. כולנו מכירות את הסיפור איך השותף של ג'קו רשם אותו בלי ידיעתו... חוץ מזה, שראו בתכנית קטע קטנטן מהאודישן הראשון שלו, עוד לפני שהגיע לשופטים. אבל למישהו במעריב עוד איכפת מעובדות? לא נראה לי.

yila

New member
אמנם התמונה שלו שווה אלף מלים אך

הגזימו בשינוי הסיפור. יש גבול !

אין אין על מעריב בקונספירציות

מנסים ליצור תחושה שעונה שלמה עבדו על הקהל... ובהפקה שם הודו בפירוש, שבכוכב נולד 4, הם חיפשו מועמדים מעבר לאודישנים... אחרי הנפילה הגדולה של "כוכב נולד 3"... וב"כוכב נולד 3" באמת כמעט ולא היו מאותרים. וזה בגלל שבתקשורת ירדו על "כוכב נולד 2" שהיא מהוקצעת מדי ובלי נשמה... עזבו אתכן , הם לא ינוחו, העיקר ששמו תמונה של ג'קו. מצ'עמם להם.

שונית 7

New member
אכן טעות אבל בלי כוונה מעריב נתנו

מחמאה לג'קו:הרי ידוע שההייתה מגמה לשנות את תדמית כוכב נולד ע"י איתור אנשים שעוסקים במוזיקה וראויים לצ'אנס אמיתי ומישהו במעריב מניח ובצדק שג'קו היה ראוי להכנס לתוכנית ללא אודישיונים

את תמיד רואה את הצד הבהיר יותר?

כיף לך...

eilati27

New member
לליייייייייייייי

מה קורה בובה???? אוףףף אני חולה בבית ומצ'עמםםםם לי!!!

eilati27

New member
יאמייי

האמת שאני די סמרטוטה.. אז אני אלך עכשיו לנוח קצת...יש לי חיידק בגרון.. ווירוס לקינוח... אבל רן עשה את שלו והעלה לי חיוך...אוי כמה שהבוא יפה הילד הזה... אמאאאא!!!טוב אז בננות תודה על ההתעניינות אבל אני אפרוש לי קצת - אשוב אליכן בערב...אוהבת אתכן..

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifכן תמיד משתדלת לחפש גם את החצי

כוס המלאה.זה טוב לבריאות! במצבים קשים רצוי לשמור על אופטימיות ואכן המצב נע כרגע בין קשה ליבש!

למעלה