ושוב איתכם ,ושוב איתכם ,וברכות על ראשכם.לדליה

יפית מן

New member
ושוב איתכם ,ושוב איתכם ,וברכות על ראשכם.לדליה

לדליה חוברה היקרה,נכנסתי אמש לאתר של ביתך יקירתך עטרת ראשך..ובכיתי על חיים כאלה נפלאים שנגדעו.. איזה בחורה מדהימה אודליה הקדושה ןהטהורה שנלקחה על קידוש ה' וכל חטאיה ..שהיא יהודיה אודליה הי"ד ה' יקום דמה הקדושה והטהורה נשמתה עדן ..צר לי על אם שכמוך שהיית לה לחברה ,ואיך כולם מהללים אותה את הצדיקה הקדושה .. יהי רצון שלא תדעו צער יותר ואודליה הקדושה והטהורה שם מלמעלה שומרת עליכם ומליצת יושר עליכם ,,ודואגת,ותדאג עד בוא משיח צידקינו ויקיצו כל ישני אפר וכל היקרים לנו מכל ,יקומו לתחיה כי זה אחד מ-13 עיקרי האמונה תחית המתים..שבוע מבורך לכולם וכתבו ואיש את אחיו יעזורו ולאחיו יאמר חזק,חזק,חזק ונתחזק..

דליה ח

New member
תודה רבה לך יפית מן

מאוד התרגשתי לקרוא מה שכתבת. אכן אודליה ילדה מדהימה. וגם אם אני לא מחוברת לכל מה שאת כותבת מבחינה דתית, הכוונה שלך מאוד ריגשה אותי. אין לי אמונה להתחזק ממנה. אבל גם אני חושבת, אולי כי כך נוח לחשוב, שאודליה משקיפה עלינו מאיפה שהיא נמצאת. היא לא מתה, היא עברה לגור בעולם אחר. נראה לי שאם לא אחשוב כך, אצא מדעתי, פשוט אאבד את השפיות. אני מודה לך על שהקדשת מזמנך, ולמרות הקושי, ביקרת באתר. אני יודעת כמה זה קשה להתעסק בכאב של מישהו אחר כשלך בעצמך כואב מאוד, ומקווה בשבילך שתמצאי את הכוחות לחזור לחיים ולמצוא בהם קצת שמחה.

למעלה