ושוב איתכם, ושוב איתכם<img border=0 src=../images/Emo79.gif>

schlomitsmile

Member
מנהל
ושוב איתכם, ושוב איתכם../images/Emo79.gif כן, ילדתי...הגענו הביתה ביום ראשון בצהריים. למרבה הצער, אנחנו עדיין לא כולנו יחד, כי שניים מבין 3 האחים הגדולים חלו בדלקת ריאות, והועברו ל"קרקטין" אצל הדודה... רק אתמול בלילה, חזר הקטן, (שצריך להתרגל- גם הוא וגם אנחנו, שהוא כבר לא הקטן...) הגדול עדיין שם. אז למי הוא דומה??? - שאלה שתמיד עשתה לי חמוץ... הוא הוא וזהו. אבל אני חייבת להודות, שכמו שלושת אחיו, הוא נולד עם הפרצוף של אבא. אח"כ כל אחד התפתח בדרכו, אבל בהתחלה, איך אמרה לי העוזרת כשנולד הראשון- (דמיינו מבטא רוסי כבד מאד) "שלומית, זה לא שלך. זה של מרטין." ../images/Emo12.gif שמעתי פעם טענה, שזה הרבה פעמים כך, ויש לזה הסבר אבולוציוני: כדי לשכנע את האב שאלה צאצאיו, כך שיגן ויצוד למענם. אולי... גם אצלכם זה היה כך? בכל אופן, הם מאד אוהבים זה את זה, כפי שאפשר לראות בתמונה שצולמה רגעים אחרי הלידה.
 

akavishon

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif המון המון מזל טוב אצלינו במשפחה (וגם אצל אחי הגדול) הילדים נולדים דומים לאמא ובערך בגיל שנתיים, הגנים של המשפחה שלי תפסו פיקוד ואין שום קשר חזותי לצד של האמא...
 

ferdinand

New member
קולולולולולו!!!! מזל טוב!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo212.gif ../images/Emo213.gif
 

shno

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif יו, איזו משפחה ענקית יש לך עכשיו!!! איזה כיף! איזה אושר! החלמה מהירה לחולים - ותהנו כולכם מהחבר החדש! לשאלתך - הקטנה נולדה דומה שתי טיפות בורשט לאמא שלה. שום קשר אלי. לאט לאט מתחיל איזה שהוא דימיון מינורי מאוד (בעיקר הסנטר והאוזניים הבולטות...). אבל היא הייתה כל כך מתוקה כשנולדה - שבלי קשר למי היא דומה הייתי הולך לצוד בשבילה... המון מזל טוב, ותחזרי לעדכן על ההתאקלמות!
 

aviah

New member
|מזל טוב| אם הבן שלי לא היה דומה לי, באמת הייתי מפסיק לצוד.
 

חנול

New member
מזל טוב!!!!! שלומית, איזה כיף שרק חזרת הביתה, וכבר מצאת הזמן לתת תמונה ואפילו לכתוב כמה מילים. אמנם את כבר ותיקה בעסק, אבל סחתיין על ההישג! מזל טוב, הרבה כיף לך, לאבא, ולאחים.
 

schlomitsmile

Member
מנהל
תודה לכל המברכים../images/Emo70.gif אכן המון אושר, גם אם לא רק... מי מכם שיש לו כבר יותר מילד אחד, יודע שיש גם קינאה בעסק, וכל מיני התנהגויות לא חביבות הנובעות ממנה... אנחנו משתדלים להכיל את כל זה, ולנתב לכיוונים חיוביים (שני האמצעיים כבר עזרו להחליף חיתול ../images/Emo13.gif ), אבל אני מודה שאחרי לילה עם שתי שעות שינה, כשהקטן-גדול מדגדג את פיצקי רגעיים אחרי שהוא סוף-סוף נרדם, זעפתי עליו... גם להניק לא פשוט בחברת שני האדיפליים הקנאים האלה... אבל סה"כ- אנחנו באמת, ובלי שום ציניות, מרגישים מבורכים ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
 

hag70

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif פעם חשתבי שיהיו לי 4 ילדים. היום אני מבין שאם יהיו לי 2 זה יהיה נס ../images/Emo178.gif. ולשאלתך - הבת נולדה דומה לי שתי טיפות מים. עם הזמן היא תמחילה להיות דומה גם לאמא. וכמו שאמרו לפני - הייתי הולך לצוד בשבילה גם אם היא היתה דומה לשכן.
 
למעלה