ושוב איתכם ושוב איתכם.....

ושוב איתכם ושוב איתכם......./images/Emo13.gif

חזרנו הביתה, התמקמנו ומנסים להתאושש. אז אני מקוה להראות נוכחות קצת יותר.... בשבוע האחרון שמרתי לי את הקבצים על כל קלף וקלף מהמאמרים ואני מקוה למצוא קצת זמן להתחיל להבין יותר לעומק אותם. השאלה שלי למחר...... איך שואלים את הקלפים אם יהיה מעבר למדינה אחרת (ואיך אפשר לכלל ישראל או לא לכלול ישראל אם זה אפשרי ?) וכל זה מבחינת עבודה. היום הודיעו סופית שהפרויקט נגמר, השבוע יפלו ההחלטות האישיות, בלי קשר לזה מתי שהוא בין עוד חודש ליוני/יולי נעצוב פה אם לישראל או למקום אחר. הפריסה שעשיתי היום היא פריסת השאלה עם קלף הסיכום בשביל התרגול שלי, אז אפשר להתחיל לתקן אותי חופשי, רק ככה אני אלמד
השאלה: מה צפוי לנו עם העבודה בחצי שנה הקרובה? הקלפים מימין לשמאל: מלכת המטות נער המטות ארבעה המטות הכהנת הגדולה שמש סיכום אביר המטבעות הפירוש שלי........(לא מצליחה עוד להבין איך לקשר בין השאלה לפירוש) מה - מלכת המטות - אני רואה בקלף הזה את עצמי. צפוי - הקלף לידה הוא קלף גברי ולכן היחס חיובי, נער המטות נושא נאום, הצהרה, שני הקלפים בעלי רקע תכלת שזה חיובי. לנו - ארבע המטות - פה זה המקום היחידי שהצלחתי לתקשר בין הקלף למילה "לנו" בתור משפחה יהיה לנו בית יציב, במקום יציב, גם הבית הפנימי יציב ושופע, הכוונה שלי המשפחה יציבה. עם העבודה - הכהנת הגדולה - צבעים של שחור ולבן, ניגוד ובאמצע צבע מקשר, היה לי קצת קשה עם ההבנה של הקלף אבל אם אני קוראת אותו נכון נגיע לשלב שבו נחליט לכאן או לכאן., פה מתבקשת עזרה
בחצי שנה הקרובה - השמש- הדבר הראשון שמתחבר לי הוא זמן הקיץ, זה הזמן שהכל יקרה. לראיה ההערה שלי לפני הקריאה שכתבתי שבתקופת הקיץ כנראה שתתחיל ביוני...... קלף סיכום - אביר המטבעות - (לא מבינה את פירוש הקלף הולכת עם האינטואציה לפני הקריאה) האביר שמוגן בשריון, קרי הבעל מחזיק מטבע, המבטע בזוית כלפי מעלה, כלומר לא נפלה ההחלטה (כמו עץ או פלי), המבט שלו קדימה. לא מבינה כל כך את משמעות הקלף. לא מצאתי חומר מספק על האביר שלי.....גם בחיפוש
זהו המסר שלי מהקלפים פתוחה לשמוע באהבה הערות והארות.
שיהיה לכולם חג שמח ומהנה מארץ הגשם.

ומצטערת על

השגיאות - אפשר לראות שהשעה לא שופיה (פה 2 בלילה אחרי יום ארוךךךך) והניק זה ניק חדש - הקודם היה עידית של מעין וארז.

אפשר להסביר לי קצת יותר

למה הכוונה ? לא כל כך הבנתי מה אני אמורה לענות ? הכוונה לעבודה ? מה ידעתי מבחינת עבודה ? ותודה מראש על ההתיחסות.

אני תוהה בכנות

האם גילית משהו חדש, שלא ידעת קודם, בקלפים? זה שהבית שלך יציב, שהמשפחה שלך יציבה וחיובית, זה משהו שהיה לך ספק בו? זה שבקיץ יקרה שינוי, ידעת כי דיברת על כך קודם. את השמש קישרת לשם כי שמש מתקשרת יפה לקיץ. העובדה שתצטרכו בשלב כלשהו להחליט - לא מפתיעה, בהתחשב בזה שאתם עומדים לעבור שינוי גדול. זה שגם בעלך עוד לא החליט - היית צריכה לשאול את הקלפים בשביל זה? אני פשוט תוהה האם הקלפים סיפרו לך באמת משהו חדש, או שאת הכל את מוציאה בעצם מעצמך ונעזרת בקלפים בשביל האסוסיאציות?

אוקי הבנתי

דבר אחד שכן ראיתי חיובי זה הבית והבעל, הקלף יצא מאוד חיובי בעיני לגבו, הוא מאוד חולה וזה היה נקודה מאוד מעוררת בעבודה. בסה"כ אני מחפשת את הדרך לשאול נכון את הקלפים, אני מאוד מאוד טריה בצורת הניסוח והפירוש שלהם, וזה מה שאני מנסה להבין את הטעוית שלי.

אז זהו......

שאסור לשאול את הקלפים על מחלות, הוא היה בבית חצי שנה, מחלים לאט לאט, עובר עוד סדרת כימו עכשיו אבל לשם שינוי גם עובד וגם אחרי נפילה קשה לפני שבועים בבדיקות דם פתאום היתה קפיצה לרמה הכי גבוהה מזה חצי שנה. כבר הרגשנו כמעט בעיטה מהעבודה, אני גילתי בעצמי צדדים אחרים לגמרי, מהרגשה שכמעט מאבדים את היקר מכל, הקלפים נתנו לי המון נקודות אור להאמין במשפחה, באחדות, להבין בעיקר את הנפש שלו, מה קשה לו וככה לעודד אותו. השינוי דווקא יכול להיות עכשווי, ההחלטה על סגירת הפרויקט תגרום לאחרים לעזוב עכשיו, דווקא קלף הקיץ נתן לי את העידוד שיש לנו עוד קצת זמן פה, ואז באה השאלה הראשונה שלי, אם אפשר לשאול את הקלפים לאן פנינו מועדות, למקום חדש לגמרי, הרפתקאה או לבית שלנו בישראל ? זה היה קשה לי לקראות מהקלפים, או מקלף הסיכום (שלא הצלחתי להבין את הפירוש שלו בכלל). שוב תודה

למעלה