ושוב איתכם...ו...שבוע קסום

אפרת.א

New member
ושוב איתכם...ו...שבוע קסום

מתנצלת על כך שלא הצלחתי ל``הדביק`` את הקצב ולענות לכל ההודעות. הבנתי מהרבה חברים בפורום שגם להם הכניסה לכאן חסומה או לחילופין היה קשה להכנס - מקווה שהכל יסודר בקרוב. משהו ככה לדרך - לשבוע קסום ונפלא: הוא אמר לה: ``אוהב`` הוא אמר: ``השעני`` היא , ללא תנאי, חשיבה - או מילה -נשענה- אמרה לו: ``אוהבת`` חייכה חזרה, בעודה נשענת, נשק על לחייה. חום עלה בה עד צריבה, חום זך - טהור, נקי. חומה של נשיקה... נישקה ללחיו- חזרה מבט, ניצנוץ, ברק, דימעה של שמחה. אושר של התחברות תמימה... מגע ידו בידה, מגע חם נעים מגע של... אהבה... אוהבת - שבוע טוב לכולנו:))

יונית.א

New member
אפרתוש

שיר חמוד . שיהיה לך שבוע טוב וכייפי ושתרגישי יותר טוב אני מקווה.

אפרת.א

New member
יוניתי

תודה - תרתי משמע. שמעתי עלייך סיפורים מכאן ועד להודעה חדשה... אז יאללהההההה ---------תתחילי ``לשפוך``:) כתבי לנו יותר מאשר הא ודא או כאן ושם הודעה קצרצרה.. עצלילושה -----לעבודה!!!! (מחכה - עד שיגמר הקפה - לא אוכלת עוגה)!

יונית.א

New member
אפרתוש

אני העצלנית???????? תכנסי לחדר שירה ותחפשי את השיר שלי נראה אותךךךךךךךךךךך אחר כך יהיה לך זכות דיבור......חחחח השיר שאז כתבתי, איך אומרים, כתבתי פה בפורום בלי כוונה. הייתי חדשה פה, לא ידעתי שכל אחד יכול לראות את זה, אחרת לא הייתי כותבת משהו כזה אישי פה. זה היה בערך לפני חודש, אז יאללה לעבודה תחפשי אותו ונראה מה תגידי. ביי מתוקה.

יונית.א

New member
אפרתוש 2

שכחתי לומר לך שאז הייתי בשם VONDA כשכתבתי את השיר. בעצם חבל שאמרתי לך, ככה היית מחפשת ומחפשת ומחפשת.............................

אפרת.א

New member
יוניתי שלי - משימה לעצלים...

לא פייר חמדתי - זו הייתה משימה לעצלים מתנצלת אבל - פחות מדקה... חחחחחח נכון שאני מאד צנועה? (שוויצרית:)--------------- שם השיר: ``חברה יקרה שלי`` תאריך: 28.11.2000 שעה:19:11 נו באמת....:) אז יופי - כתבת שיר - אז מה??????? רוצים יותר (תגידי איזה עידוד את רוצה ותקבלי מלוא השק:) אוהבת אותך יקירה ו.....תודה אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב סוף סוף !

יונית.א

New member
אפרתוש- אכלתי אותה....

ווויייייי איך אכלתי אותה ואני חשבתי שייקח לך שנה למצוא את השיר. איזו אכזבה............. איך מצאת כל כך מהר?????? אולי תגלי לי את הסוד. רוצה עוד שירים? תכתבי את האימייל שלך , לשם אני מוכנה לשלוח לא לפורום.............. בדיוק כמו שאני לא אוהבת לדבר בכלליייייייייייייייייי איזה מזל שכל אחד מאיתנו שונה, אחרת היה משעמםםםםםם. לילה טוב לך מתוקה, יונית :)

אפרת.א

New member
יוניתי שלי:))

איך אכלת אותה כבר הבנת...(אמרת לי איך!) כזכור לך - כשלא יכולתי להכנס לכאן, לפורום כמה ימים ``מישהי מקסימה`` אמרה לי בלהט שמצאה פתרון מדהים! ובכן, יקרה שלי - השתמשתי ``בפתרון המדהים`` וראה זה פלא.... :))) מצאתי תוך שניות מעטות....מה גם שהיה זה שיר אחד ויחידי ללא צורך ``לבחון/לקרוא - לאיזה מהם התכוון המשורר :cool: ובאשר לאימייל - פשוט עוד יותר ....הכנסי לשמי, כאן בתחילת ההודעה - ותקבלי אותו בלי בעייה:))) אוהבת אותך יקרה שלי - איריס

יונית.א

New member
יש לך ועוד איך זכות דיבור...

היי מתוקה בטח שיש לך זכות דיבור , הרי עבדת כל כך קשה למצוא את השיר.....................חחחחחחחח לפחות מקווה שהוא מוצא חן בעיניך. ולפי מיטב ידיעתי, את לוקחת לך תמידדדדדדדדד את זכות הדיבור, אז את צריכה אישור מימני?? חחחחחחחח יונית.

למעלה