ושוב איתכם צריכה המלצות

ושוב איתכם צריכה המלצות

לגבי סיבוב ראשוני להתרשמות משמלות כלה אלו מקומות מומלצים ללכת אליהם באיזור ר"ג ת"א ???

אתי@

New member
../images/Emo41.gif אני אהבתי :

עמנואל, יאיר ג´רמון, גלית קורנר, דוד חצבני, גליה למל. כולם בדיזינגוף, חוץ מגליה למל שבבן יהודה.

שמופית

New member
המומלצים שלי :

אורית מבראשית (נמצאת בר"ג, במרום נווה) ונירית לבב בנווה צדק (אצלה יש רק שמלות רומנטיות-רכות, לא מחוכים). את השמלה שלי אני עושה אצל עמנואל.

יעלי2

New member
כנ"ל לגבי עמנואל. ולא אהבתי את

יחס הכללי והגישה אצל גליה להב. השמלות יפות-בסדר, אבל משהי שטפלה בי נעלמה פתאום ואחרת שלא היתה בתמונה המשיכה. גליה הגיעה וצעקה שם. אני פחות ממליצה.

oc101

New member
אני יכולה לומר לך את מי לא אהבתי

לא הייתי ממליצה על יעל גרין בדיזנגוף - יש לה דגמים מאוד מיוחדים ולא שיגרתיים אבל היחס לא שווה את זה שלך הצעירה

סיגל2

New member
ואני ממליצה על קו לבן הנמצאים

ברחוב דיזינגוף 178 תל אביב. אני עשיתי שם את השמלה שלי וקיבלתי שם יחס טוב וקיבלו את השינויים שרציתי לעשות בשמלה שראיתי אצלם.

רשמתי לפני

האם אלו גם שמות החנויות או שהמעצבים נמצאים בסלונים מסוימים עם שם אחר....

השאלה אמורה היתה להשתרשר תחת אתי@

ולהזכירכן שאלותי הן לא עבורי (אני כבר נשואה ואף "מצפה" כמו שאומרים ולכן פחות מעודכנת במה שהולך היום בעיניני חתונות) אני שואלת עבור חברתי ובן זוגה פשוט יש לנו קשר מיוחד לזוג היא החברה הכי טובה שלי ובחיר ליבה הוא החבר הכי טוב של בעלי)

אתי@

New member
השמות שציינתי הם השמות של החנויות

וגם של המעצבים, חוץ מעמנואל. המעצבת בעמנואל נקראת מיכל אשכנזי.

שיר 1

New member
עימנואל-מומלץ בחום!!!!!

אני סגרתי ב "עמנואל"-דיזינגוף 229. יש שם דברים מדהימים. המחירים סבירים והיחס מקסים-שזה שווה הכל. לא הייתי ממליצה על: יעל גרין-לא נחמדה (את בטח לא רוצה אנטיפטים ביום החתונה),גלית לוי-לא מקצועית בכלל! ונטורה ממש אחלה -הם היו עדיםות שניה אצלי. תתחילי לדעתי מדיזינגוף מהצד הצפוני ותתקדמי משם! בהצלחה!!!!!1

*שיר

New member
המומלצים שלי...

אני באופו אישי הכי אהבתי את יאיר ז´רמון מבחינת הדגמים המקוריים והיחס הנפלא. גם ל"קו לבן" היו דברים יפים. עד כמה שהבנתי נירית לבב משפצת את הסטודיו והחנות תהיה סגורה לתקופה. וחוץ מזה, לא חייבים לעשות בסטודיו של כלות

הילית*

New member
ולמומלצים שלי...

את השמלה שלי עשיתי אצל יאיר ז´רמון- דיזינגוף 241 ת"א. מקסים, לבבי, נחמד, ומקצוען אמיתי. אחד שהיית רוצה שידאג לדבר הכמעט הכי חשוב לך בחתונה.... חוץ מזה- בסיורים שבהם עשיתי לפני שבחרתי אז הנחמדים ואלו שאהבתי את הדגמים שלהם הם- חצבני וונטורה.

הילולית

New member
ממליצה בחום על עמנואל - ונראה

לי שהרבה בנות בפורום ישמחו להמליץ לך גם!!!!!

שירי71

New member
אורית מסטודיו בראשית בגבעתיים

נמצאת במרום נווה. ובסיבובים אהבתי גם את יאיר ג´רמון שהיה מתוק אמיתי.

למעלה