..ושוב איתכם....

• פותח הנושא lia*
  • פורסם בתאריך

lia*

New member
..ושוב איתכם.... ../images/Emo13.gif

שלום לכם!! אתם לא מתארים כמה אני שמחה לחזור אליכם.. ובכן.. כמו שאתם רואים אני חיה ונושמת. שחררו אותי היום , באתי התקלחתי וישבתי לכתוב לכם.. חייבת להודות- זה היה פחות כואב ממה שציפיתי- אולי בגלל שבאתי ממש מוכנה.. הניתוח ערך כ 4 שעות, והדבר הראשון שאמרתי כשהתעורת זה שכואב לי לנשום.. זה בעצם הדבר הכמעט יחיד שהטריד אותי. את הפורט בכלל לא רואים( ז"א אין בליטה) . התפרים קצת כואבים וגם מקום הפורט אבל אני מקווה שזה יעבור.. נתנו לי לשתות רק היום(!) ז"א יותר מ24 שעות היתי בלי טיפה בפה.. בשורה התחתונה- ניתוח זה ניתוח ורק שבאמת הגעתי לחדר ניתוחים קלטתי שאני ממש הולכת לעבור ניתוח אמיתי.. לאורך כל הדרך חייכתי( אולי בגלל שרציתי כ"כ לעשות את זה או שפשוט וואליאם השפיע עליי כ"כ הייתי ממש מסתולה..) בכל אופן.. אני כבר בית וזה מה שחשוב... אני מרגישה לפעמים תופעה כזאת מוזרה מהבטן... כאליו משהו נסתם שם לעיתים ואני לא יכולה לנשום כמה שניות ואז זה עובר.. אכן אחרי כל שלוק מים יש לי גרפס(מצטערת..)- בדיוק כמו שכתבתם.. שום דבר בניתוח לא היה בישבילי הפתעה כי על כל תופעה או כאב קראתי כבר כאן ככה שנשארתי ממש רגועה.. רוייקו שאלתי את יופה מה הבדל בין גודל 9.75 ו 11 הוא ענה לי שבגלל ש11 יותר רחבה יש אפשרות למקם אותה כמה שיותר למעלה ו 9.75 ממקמים אותה על החצי השני( הנמוך) של הקיבה.. ואכן זה גודל חדש.. מה עוד? זהו הוזמנתי בעוד חודש וחצי לסגור אותה אבל אני אשקול זאת.. זהו.. שלכולנו יהיה גמר חתימה טובה!! אוהבת אתכם ליה

שלגיה**

New member
לליה

ברכותיי ! שמחה שאת אחרי,מקווה שההחלמה תהיה מהירה ותפני לדרך חיים חדשה וטובה יותר אכן גמר חתימה טובה כמו שכתבת. בהצלחה שלגיה

רוייקו

New member
שלגיה, מה קורה איתך, יקירתי ?? מה

מה חדש ?? איך הולך בינתיים הירידה ?? איך את אוכלת ?? את מרגישה עיכוב בכניסת המזון לקיבה ?? ספרי איך הולך לך..

רוייקו

New member
ליאה, ברוכה השבה... תודה על המידע

שבררת עבורי. זה בהחלט מידע חשוב, כי לא ידעתי היכן ממקמים את הטבעת הגדולה. הניתוח שלך ארך יותר מדי זמן, באמת 4 שעות הוא ארך. מנתח מיומן מבצע את הניתוח ב 40 דקות ומנתח מתחיל אמור להתמודד עם הניתוח כשעתיים. אבלל.... נישמע לי טוב העניין הזה שאת מרגישה את העיכוב של ירידת הנוזלים, בעת שאת שותה. זה סימן לכך שהטבעת חובקת היטב סביב הקיבה ומשאירה פתח צר עוד לפני הסגירה. כמובן, בואי נקווה שההיצרות הזו היא לא תוצאה של בצקת זמנית... רק הזמן יגיד. בינתיים אני מקווה שאת רק שותה הכל צלול ודיאטתי... אני מאחל לך החלמה מהירה, שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת שנה רזה יותר ויפה מתמיד ..

lia*

New member
אכן רק שתיה . מתי אפשר מרק?

בינתיים כל מה שאי שותה זה מי עדן ומיץ תפוחים צלול טבעי(47 קלוריות ל100 גרם) אבל אני מערבבת אותו עם המים...מהשיחה עם דיאטנית בברזילי הבנתי שאני יכולה לאכול נוזלים(המרקם הכי סמיך זה מרקם של "גיל" או "אשל") הום אשתה קצת תה עם טיפה סוכר( לזה התנגדתי אבל היא אמרה שמאוד חשוב לקבל קצת סוכר מהתחלה).לבי מרק- האם צריך רק על בסיס מים או אפשר גם מרק עוף(בלי העוף כמובן),או שזה מכיל יותר מדי קלוריות? עכשיו לגבי הויטמיים,הבנתי שמולטיויטמינים הנמסים במים יש להם טעם לא היכ הכי.. על מה היתם ממליצים? יום נחמד ומהנה שיהיה לנו.. ליה

gal33

New member
בוקר טוב ליה ../images/Emo42.gif

אם את שותה לפחות 2 כוסות של מיץ תפוחים טבעי ביום- זה של פרימור נכון? אזי אינך צריכה להמתיק את התה בסוכר, כי את מקבלת סוכר פירות דרך המיץ. אלא, אם כן בכל זאת תחושי חולשה וסחרחורת וצורך כן להמתיק. לגבי מרק - תתחילי יום יומיים, רק עם המים של המרק, מסוננים, למען לא תחמוק לה חתיכת ירק / עוף / פטרוזיליה וכו´. לאחר מכן אפשר לקחת פחות או יותר ביחס של ליטר מים על כוס ירקות וכו´,לבשל הרבה זמן, לטחון היטב, לסנן ואז לאכול. מקבלים מרק דליל ומשביע וחשוב ביותר, טוב מבחינת ערך תזונתי. זה לא מכיל הרבה קלוריות, ובשלב הזה של הימים האלו, אין לך שום סיכוי שבעולם לצרוך הרבה קלוריות בשל יכולת הבליעה המוגבלת
. לגבי מולטי ויטמין, לדעתי סופרדין אינו נורא כל כך, כוס אחת כזו ביום וזה לא נורא. יש לו טעם של מיץ לימון דיאט לא מוצלח במיוחד, אך מתרגלים. אני מכינה אותו טיפה יותר מרוכז. טבלית על 160 מ"ל בערך ולא על 200, ואז הוא יוצא יותר מתוק, ויותר לטעמי. תנסי. שיהיה בהצלחה רבה. תקפידי לשתות הרבה, הכי חשוב. לפחות 10 כוסות ביום
.

רוייקו

New member
ליאה, מסוף הצום, תוכלי להתחיל עם

מרק צח, מסונן וללא חתיכות. לגבי ויטמינים, אני ממליץ על סופרדין N שהוא מצויין, אבל קיימים בקופת החולים עוד כמה אפוציות. את יכולה, למשל, ליטול מולטי ויטמין בצורת סירופ. זה בטעם לימון (כמו השאר) ניראה כמו דבש, מבחינת הסמיכות שלו, אבל יש בו די הרבה ברזל וויטמיינים במינון מצויין ולעומת זאת, הבקבוק מספיק לחודש לפחות. (במנה אחת של כף גדושה) אם את מעויינת בסירופ, את יכולה לבקש מהרופא שלך שירשום לך את הסירופ V DYLIN זה מיועד לילדים במקור, אבל לילדים נותנים כפית (מנה אחת) ומבוגרים זה כף גדושה. מספיק בהחלט.

ורד *

New member
../images/Emo65.gif

לליה,אני מאחלת לך כעת חיה בעוד שנה עם 40 ק"ג פחות. שתהייה לך שנה טובה, מאושרת ורזה כמובן.לחייך!
ורד.

למעלה