ושוב איתכם

אביתר27

New member
ושוב איתכם../images/Emo24.gif

מה שלומכם? מעייף החג הזה, חזרנו עכשיו מנחל עמוד, ומחר אולי נהיה בדרום. היתה לנו ביקורת נוספת לפני כמה ימים ומחכים לתוצאות. אני בטוח שהכל בסדר, למה לא? האמת, שיש לנו דאגות אחרות, תמר מרגישה טוב, רוב הזמן. אבל אצלנו לא משעמם לילדה יש בעיית גדילה (פשוט לא גדלה). פתאום שמנו לב שהיא נמוכה יותר מהבת דודה שבאותו גיל באופן משמעותי, אח"כ שמנו לב שהבגדים שלה משנה שעברה לא קטנו עליה. עשינו לה כמה בדיקות, גיל עצמות ומעקב אנדוקרינולוגי ומחכים לשמוע מה אומר הרופא. בינתיים "נהנים"
(לא ממש) מהחיסכון על קניית בגדים ונעליים בשבילה. עוד חודש וחצי בת 5 ונראית בת 4, מדאיג מעט אבל אנחנו עם האצבע על הדופק. ואני יוצא בשבוע הבא למילואים של- 3 שבועות, אז להתראות בינתיים. למרות שהימים קשים המשך חג שמח לכולם

אביתר27

New member
היום יום הולדת לתמר ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שנה שעברה תוך כדי הטיפולים, הפקה גדולה של כל המשפחה, לא שחשבנו שזו הזדמנות אחרונה אבל נעשה מאמץ מיוחד כדי לשמח. השנה כשאנו כבר אחרי, הכל קטן וצנוע יותר, וזה מתאים לנו השנה. וגם פה אני רואה שאנו פחות ופחות שייכים כנראה. וזה גם סימן טוב המתנה הכי יפה שנקבל ליום הולדת השנה תהיה שבדיקת הC.T. האחרונה שעשינו לא השתנתה מהבדיקה הקודמת ואפשר לחכות בשקט עד לביקורת הבאה. העובדה שלא שמענו מהם כלום בינתיים מעודדת, כי כשהיה חשד לבעיה התקשרו אלינו אחרי יומיים. (למרות שעם כל החגים אי אפשר להסיק מזה יותר מדי). להתראות

../images/Emo65.gif יומולדת שמח ../images/Emo77.gif

שיהיה לה כיף של יומולדת, הכי שמח ומלא אושר שאפשר
אני חושבת שיומולדת זה באמת איזושהי נקודת ציון לבדיקת מה היה אחורה ומה יהיה קדימה ואיפה אנחנו עכשיו. אם מסתכלים ומגלים שלא זקוקים לפורום הזה יותר כי הדברים כבר חלפו עברו, זו אחלה מתנה. (אמנם לא קשורה בסרט גדול אבל מאד משמחת)

למעלה