ושוב איתכם

ושוב איתכם

הי לכולם,
מחפשת המלצות לינה במומבאי לתחילת דצמבר. הדרישה: שלא יהיה יקר ושלא יהיה התכלבות מוחלטת ושיהיה במקום מרכזי עם מטיילים אחרים, כי נוסעת לבדיתי.
הרבה תודה מראש!
פ"פ

kogawa

New member
הי תרד גבינה

במומבאי אין לינות זולות. מחיר הלינה פי 2-3 מדלהי, כלומר שעבור איכות של 10-15$ בדלהי למלון כהגדרתך, תשלמי במומבאי 25-40$. כל מלונות התיירים נמצאים ברובה קולבה, 1-2 שעות נסיעה משדה התעופה דרומה, ושם תמצאי גם את כל התיירים, ושם נהג המונית שיקח אותך יימצא לך מלון ללילה ראשון לפי דרישות שתתני לו, ואל תבני על מלון 300 רופי כי אין כזה בעיר.

מהחתימה שלך אני מבינה

שאנחנו מכירים, לפחות על ידי שליח (שלא לומר שני שליחים) מהקאר פול לבית הספר :).
אני לא בונה על 300 רופי, אני רק מנסה להבין אם 2400 רופי זה הגיוני, כי זה נשמע לי מטורלל.

kogawa

New member
למה מטורלל?

כמה עולה צימר בגלל? יותר מפי ארבע מזה. אגב, 40$ ללילה זה גם מה שתשלמי בתאילנד לחדר טוב.
מומבאי זה לא כפר קטן בהימאליה. במומבאי ישנה דירת המגורים היקרה ביותר בעולם, ויש שם יותר מיליונרים מבמנהטן, אז המחירים ללינה בהתאם. תוכלי ודאי למצוא בתי זונות שמשכירים חדרים באלפיה, אבל את רוצה תנאים טובים מזה.

מסכים לגמרי עם יובל

הכל בכל מקום מסתכם בסופו של דבר בכסף.
לא יודע מהי רמת המחירים כיום אך בתקופתי ניתן היה למצוא
גם ב 400-700 רופי ללילה אבל בהחלט לא בתנאים שציינת.
אותי זה לא עניין ואני מבחינתי היה להתכלב בכמה שיותר זול יותר טוב.
אך זה לא המצב שלך...
בהצלחה

מטורלל יחסית.

הדברים השתנו בעשור האחרון, ובאופן משמעותי.
בכל מקרה, תודה. בסוף הבנתי שאתה לא הנעמן הנכון :).

kogawa

New member
לא ממש

במומבאי אני מבקר זה 29 שנה ומחיר הלינה שם תמיד היה לפחות כפול משאר הודו.

אנחנו שילמנו,

לפניי חודש, לשני אנשים איזה 3000 ללילה באזור סנטה קרוז.
המלון היה מלוני ביותר וכלל ארוחה חביבה לחדר והסעות לשדה התעופה. הוא היה בסיסי ונקי.
מחוץ למלון יש חנויות רחוב, אך זה ממש מרכז התיירות.
היתרון היה שממש קרוב אליו הייתה תחנת הרכבת, שזה היה בערך 40 דקות לאזור הקולאבה.
היתרון שלו הוא בקרבה לשדות התעופה, כי היו לנו שני לילות והגענו משדה התעופה הפנימי וכמובן שעזבנו בבינלאומי.
בכל מקרה, הייתי מציצה בטריפ אדוויזור שהתגלה כיעיל מאוד בהודו :)

תודה סיויקונית

למעלה