באתי אליו לעשות החלפות
של דברים ומילים. רציתי להגיד לו שאני לא בדיוק מבינה מה עבר עליו, אבל אם הוא מבולבל ורוצה יותר זמן, שיקח, אני שם. השיחה התנהלה כך: -אני רוצה להגיד לך משהו, ואני מבקשת שתתן לי לדבר עד הסוף -טוב, אם משהו מבקש ממני ככה, אני מקשיב ... -אני לא בדיוק מבינה מה עבר עליך ונראה היית מבלובל ונסער קצת ו... הבחור יושב על הספה ועושה פרצופים. - למה הפרצופים? מה קרה? -לא, את לא מבינה, זה לא הרגיש לי שזה זה בבטן מההתחלה. -א-הא... -ממש, לא מבין למה נשארתי... -אז למה נשארת? - לא יודע, ניסיתי. -וזה לא את, תמיד יש לי א התחושה הזו בבטן, מההתחלה וזה תמיד נגמר, אם אחרי חודש/שלושה חודשים/שנה. זה תמיד מרגיש לי לא זה, וזה בסוף נגמר. -אז אם זה תמיד ככה, אולי כדאי שתבדוק עם עצמך מאיפה זה בא, לפני שאתה נכנס לקשר זוגי? -מה את מתנשאת מעלי? מי את? זה כמו שאני אשאל אותך למה את בת 33 ועוד לא הצלחת להחזיק גבר יותר משנה וחצי. את צריכה ללכת לטיפול. -למה אתה מכניס לי סכינים לבטן? מה אמרתי לך שמגיע לי המשפט הזה? -את גורמת לי לשים סכינים! לא סובל את הגישה הטיפולית הזאת. -באתי בקטע טיפולי? אתה אמרת שאתה תמיד מרגיש ככה, אני רק אמרתי לך לבדוק... -בגלל זה אנחנו לא מתאימים! אני לא שם סכינים לכל אחת. מההתחלה ידעתי שזה לא זה! -אז למה היית שם? פינקת, נתת? לא קצת שיחקתי בי? -לא. שיחקתי עם עצמי! -כן, אבל גם אני הייתי שם... -כן.... אבל לא! שיחקתי עם עצמי! ... -ובכלל, אני יודע בדיוק מה אני מחפש. אני מחפש משהי שתהיה כל החיים שלי, שתתן לי טעם לחיות, שכל בוקר אני אשמח לקום לידה ולראות אותה. ואולי אני חולם ופנטזיונר, יכול להיות, ויכול להיות שאני בחיים לא אפגוש אותה, אבל אני גבר. אנייכול להיות לבד גם עד גיל 45-50. אצלך זה אחרת. את אישה. לך יש רחם. אני לא רוצה לבזבז לך את הזמן... אז כן, נתתי לו עוד הזדמנות... שלא לבזבז לי את הזמן יותר.