ושוב אכזבה גדולה... - איך ממשיכים?

ושוב אכזבה גדולה... - איך ממשיכים?

אתמול קיבלתי תשובה שלילית להריון אחרי החזרה שהתבצעה ביום שיש לפני כמעט שבועיים... עצב גדול שקשה מנשוא.. מזל שיש לי בבית את הנס שלי.. לפעמים אני חושבת שעשו עימי חסד על כך שאני צריכה לעבור את כל מה שאני עוברת רק אחרי שכבר יש לי ילד בבית..
בכל אופן, הרופא שלי (בר חווה) אמר לי אתמול שאחרי 2 החזרות שנכשלו (פעם של עובר אחד ופעם של 2 עוברים) שהוא רוצה לנסות החודש להפשיר 4 עוברים ולנסות לגדל אותם לבלסטוציסטים.. ואז להחזיר אחד ולהקפיא את השאר...
אני לא מבינה למה לעשות זאת, אחרי השאיבה שעשו לי ניסו לגדל כמה עוברים לבלסטוציסטים ואף אחד לא שרד ואני מפחדת שהוא ייקח 4 עוברים (מתוך 13 קפואים) ויזרוק אותם לפח בעצם...
האם למישהי ניסו לעשות דבר כזה פעם? יש סיכוי שזה יצליח? לא חבל לזרוק לפח 4 עוברים בפוטנציאל?
דבר נוסף שמטריד אותי הוא שאם באמת אף עובר לא שורד אז לא תהיה החזרה החודש? הרי אי אפשר להחזיר עובר של יום 3 כשאני כבר ביום 5 או 6. לא?
אשמח לשמוע דעתכן.....

anguly

New member
אני לא אוהבת את זה

בכלל לא אוהבת את הרעיון של לגדל לבלסטו.
מצד שני אני יודעת שבר חווה באמת מצוין, אז זו דילמה.
אמרת לו שבעבר לא גדלו בלסטוציסטים?
לגבי השאלה שלך את צודקת, אם לא יגדלו הפסדת חודש...

אבל לבלסטוציסט יכולה השרשה גבוהה יותר

כשאמרתי לו על זה שלא הצלחנו לגדל בלסטוציסט אחרי השאיבה הוא אמר לי שהעוברים שניסו לגדל אז היו עוברים פחות טובים ונתנו להם צ'אנס לראות אם הם אולי יתפתחו בשלב מאוחר יותר..
בר חווה טוען שהעוברים שהוקפאו הם באיכות יותר טובה מהעוברים שניסו לגדל אחרי השאיבה.. ושאין ללמוד מזה על העוברים הטובים המוקפאים..

לגבי הטענה שאם ח"ו העוברים לא יגדלו ולא יהיה מה להחזיר, הוא הסכים שאעשה החזרה כפולה, ז"א שאבוא ביום 3 להחזרה של עובר ובמידה ויתפתח גם בלסטוציסט אחזור לאחר יומיים להחזרה נוספת.

עשיתי חישוב שאם כל העוברים האלה באמת ילכו לפח אני אשאר עם 8 עוברים מוקפאים.. אני מוכנה לקחת את הסיכון..

anguly

New member
הנתונים שאת מוסיפה משנים את ההתייחסות

כשכתבת שלא גדלו בלסטוציסטים, חשבתי שניסו לגדל גם את העוברים הטובים...
זה ברור שאם העוברים היו מראש פחות טובים היה להם פחות סיכוי להתפתח לבלסטוציסטים.
ואם עושים החזרה כפולה זה רעיון מצוין!
עשיתי כזו בטיפול הראשון שלי ממנו יש לי את נעה

בהצלחה

מפרשית1

New member
שמעתי שבר-חוה נוטה להקפיא עוברים טובים יותר

ולהחזיר אותם על בסיס מחזור טבעי, ללא תרופות (למי שיש מחזור סדיר או סדיר למדי), בהנחה שהחזרה כזאת ממקסמת את הסיכויים להשרשה.

למעלה