ושוב אליך...רק אליך...

ושוב אליך...רק אליך...

לא רציתי להגיד לך, אבל גם איתך זה לא הוכיח את עצמו, לפחות לא בינתיים. אז אמשיך בדרך הזו, כי מגיע לך וכי אתה "שווה את זה", אבל אני לא בטוחה שאני יותר מועילה ממזיקה. בכלל לא בטוחה. נדמה כי לא משנה מה אעשה-להספיק זה לא יספיק, אבל אני לא מפסיקה לנסות. אתה שוכב, ישן פה לידי, מחבק אותי חזק, ואני רוצה להתמכר למגע הזה, אבל המחשבות לא מפסיקות להתרוצץ. אני מצווה על עצמי:"הפסיקי!אל תחשבי!אל תחשבי!פשוט LET GO !", אבל אני לא מקשיבה. עדיין חושבת. חושבת על אתמול, לא על הדברים שנאמרו, אלא על הסיבה שבגללה הם נאמרו. אינני סבורה שאני באמת רוצה לדעת את התשובה, ואולי אני יודעת אבל מתחמקת ממנה? נכון, הזמן היה לא טוב, אבל איך מתי כן ומתי לא? הייתי זקוקה לך, למילה שלך, לחיבוק שלך, ואתה היית מרוכז באיפה ההתנהלות שלי שגויה. יש רגעים שבהם החשבונות פשוט לא מתאימים. יושבת פה מול מסך וקופסת קרונפלקס ביד, אוכלת ומקלידה...כאילו שמשהו מהשניים יסדר את הדברים. פשוט LET GO... שוב פוחדת. לא אותם פחדים, כאלו אחרים לחלוטין, אבל פחדים. כיצד אני יכולה להאמין לרצונות שלך שלא בעירבון מוגבל, אם אתה מציב גדרות ועירבונות? אתה יקר לי כל כך, וכל פעם שאני צריכה *לשכנע* אותך-משהו בי נמחק. כן, אני חושבת ומאמינה שגם בעוד עשר שנים ארצה להתעורר לחיוך שלך(למרות שרוב הסיכויים שזה יהיה הפוך כי אני קמה קודם(; ), לחלוק איתך את חייך. אבל אם אפילו לרגע אחד אתה מאמין שאין טעם ושואל לשם מה...אז באמת לשם מה?כדי שתרגיש שסוגרים עליך? דבר אחד אני יודעת, והוא שברגע המצוקה הבא שלי, סתמי ככל שיהיה, נכון להיום, אני לא יודעת אם יש לי לאן לפנות. לא מבחינת רצון, מבחינת תוצאה. אתה מעניק לי הרבה אושר.תמיד כשאני איתך יש מעיין תחושת שלווה שאופפת אותי.פשוט להרגיש אותך לידי, לא מעבר. לשמוע אותך מדבר-ולא משנה מה. ואולי אני לא בסדר שאני מצפה ממך לדברים שאני עושה, כאשר אתה לא מצפה ממני לדברים שאתה עושה. אני נחרדת למחשבה שתקרא את זה, אבל חייבת לכתוב. אוהבת אותך עד בלי די, שלך כתמיד, אני.

Michallllllllll

New member
לא כ"כ מוצאת מילים.. מקוה מאד

בשבילך שהכל יסתדר ותיהיי נטולת ספקות בקשר לקשר הזה.. את מקסימה! ומגיע לך רק טוב. אוהבת.. שולחת לך בחזרה חיבוק ענק ותמשיכי לכתוב. את מבטאת את עצמך כ"כ חזק... מיכל.

תודה מיכל,

באמת תודה. גם אני מקווה. לא ספקות לגבי הקשר, אלא פחדים. יש הבדל(לפחות בהסתכלות שלי). מאחלת לך שוב, את כל ההצלחה שבעולם. תהיי איתנו בקשר פה גם בשבוע הבא והלאה, כל הודעה שלך נקראת לא רק כיצירה אלא כקשר למה שעובר עלייך, ולכן נקראת בעיון ואיכפתיות.

המשך...?

הגעתי לשתי מסקנות...האחת זו מסקנה שמתבשלת בי זה זמן מה, אך לא הייתי בטוחה, ועכשיו אני בטוחה לפחות בחלקה, השניה חדשה לחלוטין-מה שהופך אותה למפחידה אפילו יותר. העניין הוא, שפתאום הבנתי שני דברים סותרים(ואולי לא...?). לפעמים נדמה לי, שחלק מ"חוסר ההשקעה" שלך, מהדברים והמעשים שלך-הם בעצם ניסוי. לראות עד כמה אני אוהבת, עד כמה אני לא מרימה ידיים. אז אתה לוקח את זה הכי רחוק שאתה יכול. בודק. ואני? אני תמיד שם בשבילך. לא מאיימת, לא מציבה תנאים, פשוט מקבלת דברים כמות שהם.תמיד מנסה לחשוב איפה ניתן להקל עליך. ופה אני מגיעה לנקודה השניה שלי-אולי זה בכלל לא מה שאתה רוצה? אולי אתה רוצה לרדוף אחרי מי שאתה איתה?אולי אתה גם רוצה לשכנע? רוצה לא להיות תמיד בטוח שהיא תהיה שם, כי זה מוריד מערכה? אולי כמו שההיא אומרת אתה צריך אקשן, ולכן אולי אני תקופה בשבילך. תקופה בה אתה צריך משהו יציב-סלע להישען עליו. אז נכון שאני סלע צעיר וקטן, אולי בכלל חלוק נחל...אבל זה חלוק נחל שאתה יודע שתמיד יהיה שם(וכבר ראינו שאבנים קטנות הרגו ענקים), חלוק נחל שלא היה שם לפני זה. ואני לא רוצה לשחק אותה "קשה להשגה", לא רוצה לגרום לך "לרדוף אחרי", אם זה לא בא טבעי. רוצה שהמחוות הקטנות(שלא כל כך באות, אבל לא משנה, זה לא עקרוני) יבואו מתוך צורך ורצון שלך. ואולי היא צודקת, ואני באמת אשעמם אותך בסופו של דבר? אולי עם כל הרצון שלי לרצות ולשמח אותך אני רק מקלקלת... ומצד שני, ברגע שלי יש צורך, ברגע שאני מפעילה מעט אגואיזם-זה מקפיץ אותך. אם לא הייתי מאמינה למילים שלך, לך, לא הייתי נשארת, זה לא שאני לא מאמינה...אלא שאני חושבת שכדי לתת להן משנה תוקף-גם מעשים לא יזיקו. אם כל פעם אתה מנופף בזה מול העיניים שלי ואז אומר שאתה לא באמת רוצה, לאיזו מהאמירות אני אמורה להאמין? גם אם אתה לא מתכוון, גם אם אתה רק בודק, גם אם אתה כן-אחזור על מה שאמרתי לך בעבר-זכור כי עומד פה אדם מולך. אדם שלא ירים ידיים, אבל שהביטחון שלו יורד לאט לאט...הציפיות... ואני יודעת שאם תקרא את זה תגיד-"אז מה את עושה איתי?", שזה עוד יותר מכאיב, וזו גם אחת הסיבות שלא אתן לך לקרוא. לא היום. הקלות בה אתה לוקח דברים הקשורים בנו, הקלות בה אתה מוכן לראות אותי מחוץ לחיים שלך. גם היא מכאיבה. אך מצד שני-הו...הצד השני יכול למלא גליונות על גליונות... אל תהרוס את מה שאני מוכנה לתת לך. שוב שלך, שוב כתמיד, ושוב-אוהבת המון, אני. נ.ב. אני קוראת את מה שכתבתי וזה נשמע פתטי לחלוטין. אני יודעת שזה לא-אבל יעזור אם תוכיח לי.

אני נזכרת...

נזכרת בשני מקרים שקרו אתמול והיום.מעניין מה המשמעות שלהם, והאם כרגיל אני מנתחת יותר מדי. הראשון היה כשהסכמנו שאתה צריך קצת זמן לבד, ואמרתי שלא אצור קשר- עד שאתה תעשה כן. ואז עם ההודעה...וכשהתקשרתי וניתקת. אתה יודע מה רציתי לעשות? רציתי לכתוב לך הודעה בסגנון של:"אידיוט. לא רציתי להתקשר בשביל לדבר, רק ביקשו ממני למסור לך הודעה דחופה, ואולי אם לא היית כ"כ מרוכז בעצמך והיית מקשיב למה שיש לומר היית מבין את זה. עכשיו לך חפש אותה בסיבוב". ואז היית מתקשר-כי ההודעה הייתה דחופה, ולא הייתי עונה-כי אני ניסיתי ואתה בחרת לנתק. אבל מה כתבתי? כתבתי כמעט בהתנצלות שאתה לא מבין ושיש לך הודעה, וכשהתקשרת לקבל פרטים עניתי בסבלנות, כמעט מתנצלת. המקרה השני מקושר גם למשהו שקרה אתמול וגם להיום-אתה ידעת שעובר עלי משהו, גם היום גם אתמול, וכששאלת אם הכל כרגיל ועניתי לך שלא כרגיל, אבל זה לא אומר שזה רע(רק כי אני לא רוצה להכביד עליך, ואתה יודע את זה), אפילו לא שאלת. כנראה לא היה לך כוח, ואני מסוגלת להבין את זה. אבל זה גורם לי לתהות כמה איכפת לך...כמה מתוך "אני רק רוצה שיהיה לך טוב.הרבה טוב" מעוגן גם במעשים. וכל פעם אני משכנעת את עצמי עם סיבה אחרת למה אתה לא באמת שם-פעם זה הלחץ בעבודה, פעם זו הגמילה מסיגריות, פעם זה אנשים שמרגיזים אותך, מחלה שתקפה אותך, בלבול אישי, מכה שחטפת... זה לא שזה אתה, לא. יש סיבה...ועוד אחת...ועוד אחת... ומתי לא תהיה? פאק. מה שגרם לי להתאהב בך בהתחלה היה דווקא זה, הצורה שאתה שם בשביל אנשים, הצורה בה אתה קשוב כ"כ, מייעץ, איכפתי... ועכשיו העובדה שאתה לא יודע מה קורה בחיים שלי היא בגללי. כי אני לא משתפת. אתה לא שואל, דמט. לא שואל. ועכשיו סתם כל הבאסה שלי יוצאת על המקלדת וזה לא הוגן כלפיך. לא הוגן כלפי מי שאתה, כלפי מה שאתה כן מעניק, כלפי הטוב שבך, האיכפתיות, האהבה. אתה יודע שכבר למדתי את כל המספרים שעל המדבקה שבמתג החשמל אצלך בחדר, פשוט כי בזמן שחיבקת אותי לא רציתי לחשוב, כי לחשוב באותו הרגע היה מוביל לבכי? אז התרכזתי חזק חזק במדבקה, רק לא לחשוב. רק לא לחשוב.

Michallllllllll

New member
ענק! הוא צריך לקרוא את זה אם

קשה לך לשתף אותו בדיבורים. ואם הפחד שהוא יותר עליך בקלות מונע זאת ממך.. אז.. סליחה שמתערבת.. ואולי לא הבנתי נכון.. אז הוא לא שוה אותך.. כי את כ"כ טובה ומגיעה לך את כל האכפתיות שאת צריכה כי אם לא את פשוט נובלת.. כמו כל אחד אנושי ורגיש.. |וחיבוק!| איתך, מיכל.

מיכלי...

לא קשה לי לדבר, קשה לי שהוא ידע. לא הפחד שהוא יוותר, יותר הפחד מה זה יגרום לו להרגיש. אני אפילו לא יכולה להתחיל להסביר לך את המציאות...את מבינה, אני באה מנקודה שאני יודעת שבהתחלה אני צריכה להשקיע הרבה יותר כדי לתת תחושת ביטחון, ואין לי בעיה עם זה. הפחד שלי הוא שכמו שהוא אומר-"קל להתרגל לדברים טובים", ולמרות שזו אמורה להיות תקופה זה יהפך להרגל. אני רגילה להיות זו שנשענים עליה, זה בסדר, לא אנבול. פשוט קיוויתי שזה יהיה שונה הפעם- ואני מאמינה שזה יהיה שונה. צריך לתת לדברים זמן. הדברים שאני כותבת זו עשירית מהמחשבות שלי...בגלל זה כל פעם הוספתי עוד ועוד עד שהגעתי למסקנה שאני כבר מכבידה עליכם אז השארתי את הדברים אצלי בלב... תודה מיכל, את אחד האנשים היחידים שחושבים ככה, אבל בסדר...[= שלך, כמו טיפה בים.

אוקי...ברגע זה

גיליתי את עצמי...מבדר[= לא נורא...כפי שאת רואה-גם לי קוראים מיכל[= היה שלום כולם[=

למעלה