ושוב אני, והנה ההסבר.

ושוב אני, והנה ההסבר.

תכנסי להוספת הודעה , יפתח לך חלון, בצד ימין למטה במקביל לפרסם
כתוב עבור לעורך תוכן מלא, תלחצי עליו + אישור ו..... טדם את ראשונת הכותבות
באשכול חדש.

yaely2

New member
מנהל
השרשורים והפורום

מאחלת המון טוב לכולם,
קראתי את מה שכתבת ניצת, הרי ידוע מקדמא דנא שלבעיה יש לפעמים כמה פתרונות, העובדה שפתרנו בעזרת שייקה את בעיית אי הכניסה, אם יש עוד פיתרון זה רק מועיל וכול אחד יכול לפתוח בבוקר משעה 5:30 הודעה ראשונה כרצונו.

שייקה הוא טוב כי זה מקצועו וכול חייו עבד במקצוע זה. אני מכירה את שייקה כטכנאי מחשבים לפחות 15 שנים ולא קרה פעם שלא הצליח לתקן לי את הקלקול במחשב. פעמים רבות אפילו דרך הטלפון.
בקשר אליי,אני מרגישה טוב, מחר אראה את הרופא שיוציא לי את התפרים. אני מקווה שהחולשה וגם קצת הדיכי יעברו לי ואחזור כמו חדשה.

המשך יום נעים

יעלי

yaely2

New member
מנהל
תשובה לשאלה

לשאלתך מאיר שפירא

א. ראשית כדי שהאדם יתרכז בגוף ויהנה ממנו.

ב. אני באמת לא יודעת, התמונה איננה שלי.

יעלי

לכסף אין ריח
זה האימוטיקון הקרוב ביותר לגבינה צהובה

ערב טוב לכולם . היום יצא לי להכנס לסניף רמי לוי עם הרבה כסף בארנקי . היות ולפני כ3 חודשים כוייסתי ,וכידוע , מי שנכווה ברותחין , נזהר בצוננים , חלצתי את נעלי והנחתי את השטרות על הסוליה ונעלתי שנית . אחרי הקניות שבתי הביתה , כמובן שכל המרשרשים איתי , אבל מה , מסריח .

יש פתרון נאה יותר

מחזיקים בארנק כמה כסף שצפוי לשימוש, ואת היתר מכניסים את כל מה שרוצים מכסף ועד רשיון נהיגה, כרטיס אשראי, וכו בגרב כיסים, ובא לציון גואל.
אם רוצים להוציא משהו נכנסים לשירותים הקרובים.

מה זה גרב כיסים ?

חוץ מזה , שכחתי שיש עלי כסף .לו זכרתי לא הייתי לוקחת איתי !

מין גרב מחומר רך מולבש על הרגל

משני הצדדים יש כיסים פנימיים שלא בולטים החוצה אבל גם לא מפריעים לרגל, מכניסים לשם את כל מה שרוצים.
בביקור בחוליית הכייסים של משטרת ברצלונה, הסתבר לי שמעולם לא נגנב דבר לתייר שהיה מצוייד בגרב כיסים, יתר כל "הפטנטים" נכשלו כשלון חרוץ.

כמובן שלא מתאים למי שלובש מכנסיית קצרים או חצאית...
המקום בו אני חש בטוח להחזיק כסף בארנק זה בכרתים.

למעלה