...ושוב אני זקוקה לעזרתכם:

Noa L

New member
...ושוב אני זקוקה לעזרתכם:

בחזרת האנסמבל אמש (שבה עשינו בעיקר שטויות, כולל עיבוד היפ-הופ לפלסטרינה), הוחלט שלפני עזיבתי את אתיופיה נשתתף בעוד קונצרט אחד, בתחילת יוני. אני, מן הסתם, רציתי שנשיר את המוטט האהוב עלי (באך 227), אבל החבר'ה האחרים החליטו שיש to lighten up, ועכשיו התוכנית היא שכל אחד מביא משהו בשפת אימו ומהתרבות שלו (שזה לא מעט. יש לנו: צרפתי, שני אמריקאים, אוסטרית, ניגרית, ארמני, וכמובן, ישראלית), בנושא "אהבה". אז אני צריכה את עזרתכם ברעיונות! זה יכול להיות לעד 5 קולות, בעברית, וכמובן שיהיה יפה. מבחינתי, עכשיו שהוחלט "לשחרר" קצת, זה יכול להיות גם עיבוד טוב לשיר יפה או משהו כזה. א-קאפלה או עם ליווי פסנתר ו/או מיתרים. ועם איזשהי זיקה לנושא אהבה (אהבה בין אדם לבוראו גם הולך). בין הפותרים נכונה, תוגרל, כמו תמיד, הזכות לסרוק ולשלוח לי את התווים...
למפרע. נועה

המממ...

את בכיוון של עיבוד מקהלתי לשיר ישראלי, בשביל "להרגיש את התרבות", או יצירה של מלחין ישראלי קלאסי, שיכולה גם להישמע אירופאית למהדרין? כי יש לי אחת כזאת...

Noa L

New member
המממ המממ....

ממש קשה לי להחליט. אבל... אני משערת שבשביל להעניק לקהל "חוויה ישראלית" (סליחה על הקלישאה) עלי ללכת בכיוון של שיר ישראלי. יש לך משהו יפה? THNX!!

אני בטוח שיש עיבוד למקהלה.

צריך למצוא. האמת שיש לי את "עוד לא תמו" ו"יש אי שם". רוצה?

Noa L

New member
כן.

את "עוד לא תמו" (ארצנו הקטנטונת, ארצנו היפה...נכון?)

Petrus

New member
מה עם

"אלהי צדקי" של פאול בן חיים? זה כתוב למקהלת סאטב, אבל לדעתי זה יהיה יפה גם באנסמבל. זו יצירה יפהפיה, שבהחלט מבליטה את מה שנקרא "הסנגון הים תיכוני", ומייצגת את הפן הישראלי האמנותי, אך לא בצורה מתחנפת. אם את רוצה, אני מוכן לסרוק ולשלוח לך תווים. (זה אגב כתוב גם עם תעתיק, אז לא תהיה לך בעיה גדולה מדי בללמד את החברים האחרים את הטקסט)

בין נהר פרת

היי נועה יש שיר של ביאליק, לחן של נחום היימן: "בין נהר פרת ונהר חידקל". אני וחברתי אחוה כתבנו לו עיבוד א-קפלה ל4 קולות, והוא די מוצלח :) כתוב למנעד של מקהלת נשים/ילדים. למען האמת, מקהלת "אנקור" ביצעה אותו בשידור חי ב"קול המוסיקה" בשישי שעבר. השיר קצר, כתוב כ-4 וריאציות על נושא עממי ויש לו אופי עליז וקליל. מה דעתך? נעה *איפה את בכלל??

Noa L

New member
בעיקר שירים של ביאליק

הי, זו הצעה מעניינת, אם כי תצטרכי לומר לי אם זה יעבור יפה ל-SATB. (גם את נעה, או שלא הבנתי נכון?) כפי שכתבתי, אני באדיס אבבה, אתיופיה. (לפי הניק שלך יש עניין בצפרות, לא?) בכל אופן, אני שולחת את המייל שלי במסרים. תודה! נועה

למעלה