ושוב אני חוזרת לכאן אם שאלה

mey17mey

New member
ושוב אני חוזרת לכאן אם שאלה

הפורום הזה המקום היחיד באמת עוזר לי... אני נמצאת בבעיה...של חרדות...דיכאון... ואני פשוט רוצה לצאת מהצבא... הייתי מורעלת פשוט מורעלת!!!אבל...עכשיו...אני לא רוצה להישאר שם אפילו עוד רגע אחד קטן... הגשתי בקשה לקב"ן...ביום רביעי הרופא אמור לתת לי הפנייה לקב"ן...השאלה היא כמה זמן יקח עד שאני אצא מהצבא יש אנשים שאמרו לי...שהתהליך הוא נורא ארוך...עד כמה הוא ארוך? אני לא יודעת מה אני אעשה עוד...אני אשתגע אני כל היום יושבת בבסיס במסדרון ו ב ו כ ה...פשוט ככה...והמפקדת שלי לא מבינה מה עובר עלי ואני לא מוכנה להגיד לה...ואני מתמוטטת מבפנים וזה כלכך קשה\=

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
להשתחרר

שומעים כמה הצבא מעיק, כמה קשה להחזיק מעמד.... וקשה לדעת מה קורה מפה, ואיך ממשיכים הלאה, והמון דברים בלי שליטה... מזמינים אותך להעביר את התקופה הקשה הזאת כאן, איתנו, פה בפורום, או בשיחה אישית....

Ricca1

New member
התהליך יכול לקחת בין שבוע לחודש.

אולי טיפה יותר מחודש אבל הוא לא מאוד ארוך.

לא מגיע לך לסבול אפילו יום אחד נוסף

אם את רוצה לעשות את התהליך הכי מהיר פשוט תבקשי מאמא שלך לדבר עם הקב"ן ולבקש ממנו לשחרר אותך. מבטיח לך שתוך שבוע את משוחררת. בהצלחה!

mey17mey

New member
אבל במקרה והיא

לא תומכת בהחלטה שזה קצת יהיה קשה... אני אקווה פשוט שאני אצליח לעשות את זה בעצמי כמה שיותר מהר ביום ראשון התור לקב"ן יהיה בסדר ניראה לי...

אם את אומרת שהמפקדת שלך ראתה אותך ככה

זה תורם לך כי בחוות דעת שהיא תמלא היא תצטרך לציין את זה שאת בוכה והכל. כשתגיעי לקב"ן יתכן ותקבלי כמה גימלים בתר התחלה.. כדי להתאושש. אם את כל כך נחושה אל תוותרי ותחזרי לקב"ן שוב ושוב. תדגישי שאת לא מסוגלת לחזור למקום הזה..

mey17mey

New member
זהו שבחוות דעת שהמפקדת כתבה

היא רשמה שאני הולכת לקב"ן כדי לנסות לעבור למקום שיהיה לי יותר קל בו לצאת לאימונים...וזה שטויות זה ממש לא נכון

למעלה