ושוב אני כאן...

peachy

New member
ושוב אני כאן...../images/Emo12.gif

רציתי להגיד, שאחרי עבודה מאומצת אני מרגישה קצת יותר טוב, לפעמים למעלה, לפעמים למטה אבל אני נלחמת. טוב, אני לא אשקר, אני לא נלחמת, אני מנסה קצת, כדי לא לאכזב את היועץ שלי, את המשפחה ואולי באיזשהו מקום, גם את עצמי. אני מנסה לשקם את הביטחון העצמי שלי, לא שהוא כ"כ גרוע (בעצם הוא כן...) אז יש למישהו רעיונות בשבילי? איך לבנות את ההריסות שהיו פעם הביטחון שלי? בתודה מראש... peachy

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לבנות מתוך ההריסות

פיצ´י, מה נאמר... קודם כל -- טוב לדעת שאת מרגישה קצת טוב יותר! אולי זה סימן חיובי לבאות... את אומרת שאת עושה "עבודה מאומצת" אבל לא נלחמת... זה לא בדיוק ברור -- אולי תבהירי? בכל מקרה, בדרך כלל -- לבנות הריסות ולשקם חורבן למשהו רצוי, זה דורש הרבה מאמץ, ולפעמים גם "מלחמה" ממש. אמנם להילחם זה לא דבר שאנחנו ממליצים עליו, אבל לפעמים כדי להתגבר על קושי וסכנה אין ברירה, והמלחמה מוצדקת ואפילו רצויה... רעיונות? לא לוותר. לסמן מטרות ולהתקדם לכיוונן. לאט-לאט, צעד-צעד, לא הכל בבת אחת. איך אומרים? אם תטפלי בדקות, השעות יעברו מעצמן...

רעיונות?

אממ... אני חושבת שעצם העובדה שאת נלחמת זאת כבר התחלה טובה. אחרי שחשבתי על זה הרבה, הגעתי למסקנה שמלחמות ומאבקים הם לא בהכרח דבר רע, לא כל עוד הם לא מזיקים לך ו/או לאחרים. במקרים מסויימים הם יכולים רק לתרום. בהצלחה!

למעלה