ושוב אני כאן...

• פותח הנושא Lali
  • פורסם בתאריך

Lali

New member
ושוב אני כאן...

הי יאיר, דיברנו פעמיים לפני איזה חודש, נעלמתי כי שוב שקעתי בדרמות העקרביות שלי וברגשנות שלי... אני מחכה כבר שיהיה יותר קל, למרות שכמו שאמרת, בשבילי קלות אף פעם לא הייתה דרך להשיג דברים. גם מאד עודדת אותי כשאמרת שהעוצמות הרגשיות האלה יכולות להיות גם מושכות ולאו דווקא מרתיעות. רציתי קודם כל לאחל לך ולכל הפורום חג שמח, אני מקווה שכולם נהנים ומבלים. רציתי בבקשה, גם לדעת, אם המאמצים שאני משקיעה בהתאוששות ובבנייה מחדש נראים בכוכבים ומובילים למשהו.(אני אזכיר שוב את תאריך הלידה שלי, כי הרי כל כך הרבה אנשים פונים אליך במסגרת הפורום הזה, בגלל שאתה כזה קולע ונותן עיצות טובות, לא רק בהקשר האסטרולוגי-7/11/79) תודה!

את ממש עכשיו בשיא התהליך

מכיון שפלוטו ממש על השמש שלך - אם כי כבר התרחק ל 16 מעלות בקשת, אבל תיכף שוב יחזור למעלה של השמש שלך - התהליך הזה הקשה ונפלא של הרס פגישה עם הפחדים ובנייה מחודשת, נמצא בעיצומו. זה אינו מקום קל, אבל מכיון שכל אדם חווה בערך פעם אחת הקשר משמעותי דינמי ולא קל של השמש לפלוטו, הרי שבסופו של דבר אפשר בהחלט להבין שהמדובר במשהו לא קל במיוחד. איך זה ילך ? שוב, מכיון שהמדובר לא באירוע נקודתי אלא בתהליך ארוך טווח שמשך פעולתו שנתיים ויותר ושהחל לא מהיום, הרי שבגדול הוא באמת תלוי באומץ שלך לקחת סיכונים ללכת עד הסוף ולנקות את השולחן בכנות, לפני שממשיכים הלאה. אז - עוד סבלנות, ואמשיך להחזיק ללב שלך שנושא בעומס, המון אצבעות..

Lali

New member
אני שמחה שיש הסבר

קודם כל תודה רבה, תמיד טוב לדעת שיש איזשהו הסבר למה שקורה, למרות שאני מאמינה שהכל מתחיל ונגמר באדם עצמו ובאיך שהוא מתמודד עם חייו ובאנרגיות שהוא משדר. גם מאד-מאד נחמד מצדך להחזיק אצבעות, זה ממש גרם לי לחייך, כי אין הרבה אנשים שעושים את זה ומבינים את זה. אני באמת מנסה לעשות נקיון, כמו שאמרת, ולחיות ע``פ עיצה שנתת למישהו אחר בפורום הזה-פשוט להיות, כי זה באמת תלוי רק בנו ובבחירות שלנו. אחת ההתלבטויות הקשות שלי היא עם האדם שהשפיע על כל תחילת התהליך הזה, אני לא יודעת אם אני צריכה לנקות גם אותו, או לקחת את הסיכון (העצום!!!!) ולדבוק בו ולא לוותר עליו (למרות שיכול להיות שהוא כבר ויתר עליי...).זה בטח נראה ילדותי, שזה מה שהתחיל את הכל, אבל עכשיו אחרי שכבר עשיתי והבנתי כמה דברים, אני שמחה שזה קרה, כי התהליך הזה נראה הכרחי והוא גם קשור להרבה מעבר.זה כמו שמעירים אותך באמצע חלום, אבל למעשה מפסיקים לך את כל השינה. אני יודעת שבטח תאמר שזו החלטה שלי ושל הלב שלי, בלי קשר לכוכבים, אבל אולי בכל זאת? כל עיצה או הארה או תובנה שיש לך, אני אשמח לשמוע, כי כמו שאמרתי, נקשרתי לפורום הזה בגלל האמירות שמצאתי פה ופחות בגלל המידע האסטרולוגי (נ.ב-אם תאריך הלידה שלו קשור ויכול לעזור-22/5/63). ושוב תודה...

למעלה