ושוב אני מגיח.. ראיתי שאתם שמים פה

Chandler Rulz

New member
ושוב אני מגיח.. ראיתי שאתם שמים פה

תעלומות, או איך שאני מכיר אותם, קווסטים.. אז אני רוצה גם לתת מידי פעם.. את החוקים אתם מכירים, אני מקווה.. (לשאול שאלות של כן ולא..) טוב אז הנה: יום אחד, יוסף היה לבד בבית, פתאום פרצו דרך החלון שני גנבים לבושים במסיכה, הם התחילו להוציא תמונות, תכשיטים ודברי ערך נוספים, יוסף ראה הכל אבל הוא צחק!! אחד הגנבים שלף מולו אקדח אבל יוסף בשלו.. לבסוף הגנבים, שלקחו הכל, יצאו מהחלון ויוסף עדיין צוחק... והשאלה היא כמובן, למה יוסף לא ניסה לעצור את הפשע..

Chandler Rulz

New member
../images/Emo127.gif נכון... (זה היה מהיר..)

יוסף (כנראה שהייתי צריך להוסיף שם משפחה כמו מנדלפוביץ´, שיהיה מבלבל יותר..), הוא בעצם תינוק, ולכן כשהגנבים התחילו "להעלים" דברים מהדירה, הוא חשב שהם קוסמים... יש לי עוד אחת אבל אני צריך להתייעץ עם חבר על הניסוח.. (שלא יהיה שקוף מידי..)..

Idan91

New member
זה לא טוב.

תינוקות יכולים להרגיש כשזה דבר רע שקורה. אני מעדיפה את הגירסה עם התוכי.

max2k

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

דיי להוריד לי מההילה. סוף סוף אני על גל.

סתם שאלה...../images/Emo34.gif

איזה בנאדם נורמלי משאיר את התינוק שלו לבד בבית?

Me 4eVer

New member
../images/Emo12.gif

אתה צוחק שגונבים דברים עם הם לא מהבית שלך?

אני יודעת!

אני לא מכירה את זה אבל זה כזה ברור.. יוסף הוא לא בן-אדם אלא איזה בעל חיים. תוכי למשל כמו שמישהו פה אמר. אז ככה: הגנבים נכנסו לדירה והתחילו להוציא ולקחת דברים יקרים ולפתע שמעו צחוק. הם נבהלו כי חשבו שיש מישהו בדירה אבל איך שהגנב הסתובב והתכוון לירות בו הוא ראה שזה בכלל תוכי (או כל חיה אחרת.. תוכי נשמע הגיוני) והבין שתוכי לא יוכל לעשות לו כלום. הגנבים יצאו ויוסף כמובן המשיך לצחוק כי הוא תוכיי כאמור, ולתוכי קצת קשה להבין שמתרחש מולו פשע.

למעלה