ושוב אני ממליץ...

ביג דיל

New member
ושוב אני ממליץ...

עוד כמה שירים ששוה להוריד למחשב. nerina pallot - if i know you משום מה דיסק הבכורה שלה כשל בבריטניה ולכן כנראה הוא לא יופץ בשאר אירופה. חבל לפספס את הפנינה הזאת!!! amber - yes שיר דאנס/האוס מדהים מזמרת הדאנס המוערכת ביותר בארצות הברית היום. תורידו את גירסת הרדיו. five for fighting - superman בלדת רוק מעולה שגם מככבת במצעדי ההשמעות בארצות הברית. השיר, כמובן, נכתב עלי... corinna may - i cant live without music השיר שסביר להניח יזכה בקדם הגרמני שייערך בעוד כמה ימים. לשיר יש פוטנציאל ענק לזכות באירוויזיון. הזמרת עיוורת ואת השיר הלחין ראלף זיגל. האם צריך להוסיף? sophie ellis bextor - murder on the dancefloor שיר הפופ האולטימטיבי של השבועיים הבאים. קליפ חמוד, רק חבל שהזמרת נראית משועממת מהתחת... ספרו לי מה דעתכם על השירים

צריך להוסיף

מי זה ראלף זיגל ?

ביג דיל

New member
"אדון אירוויזיון"

הוא הלחין המון שירים גרמניים לתחרות, כמו השיר של ניקול שזכה בשנת 82, השיר הגרמני שהתמודד בתחרות שנערכה בארץ (גם ב79 וגם ב 99), ג´וני בלו (81), השיר משנת 94 (מקום שלישי) ועוד רבים וטובים (מי יותר מי פחות).

GEL

New member
AMBER-YES!!!!!

חשבתי לתומי שרק אני מכיר את השיר הזה ואני שמח לגלות שלא!!!אני היתי ממליץ על גירסת המיקס של HEX HECTOR מיקס אם קצב מזרחי שוה!

יש לי קצת בעיה

הורדתי את אמבר בגרסת המיקס, השיר עצמו חביב אם כי מתאים יותר לאמצע שנות התשעים, הבעיה שיש לי דווקא נוגעת למלל, כן, אני יודע, אני תמיד מטיף להתעלם אבל..."כדי שימלא את החזה שלי ???" what the ???

בתור מישהו

שאוהב את WHENEVER WHEREVER הייתי שותקת
כי LUCKY THAT MY BREAST R SMALL AND HUMBLE SO U DONT CONFUSE THEM WITH MOUNTAINS זה נראה לי יותר WTF... חוץ מזה... אתה לא אמור ללמוד?

בתור מישהו

שלא אוהב שירים עמוקים עדיין קשה לי להתמודד עם המטענים המיניים החבויים בשיר של אמבר שאני מניח שנראית כמו רוזאן לאחר עלייה במשקל, חוץ מזה שהמבחן היה מעולה וגם וגם...רציתי לכתוב עוד משהו ושכחתי..נו מקסימום נפתח שרשור חדש...

אמבר זו לא מי שהיה לה שיר בשנות ה90

שנשמע כמו חיקוי לאם סי סאר אנד דה ריל מקוי? (לANOTHER NIGHT שלהם)

ביג דיל

New member
כן, זאת היא

למרות שמאז היא שיחררה כמה וכמה סינגלים שמכרו כמויות נאות מאוד בארה"ב, ביניהם sexual האלוהי ו love one another (ששר חידשה באלבום האחרון שלה).

כדי שתוכל לישון בשקט....

לשיר קראו THIS IS YOUR NIGHT , ואם אתה עדיין לא מצליח להזכר- this is your night dancing free until the morning light together forever cause this is your night and everything is gonna be alright ואגב, היא פליטת "ריל מקוי " , אם אני זוכר נכון .

../images/Emo51.gif לא. הריל מקוי היו בעל ואישה

ומאוחר יותר צירפו רקדנית להרכב. הם רק הפיקו לאמבר את השיר האמור.

InForMore

New member
אולי מספיק עם הורדות ?

תתחילו להתעורר ולהבין שההורדות האלו מהאינטרנט יהרסו בסופו של דבר את כל תעשיית המוסיקה שאתם כל כך נהנים ממנה ומאידך- נהנים לקטול. עזבו את חברות התקליטים אוקיי: כשאתם לא קונים דיסק אמיתי האמן לא מקבל על זה את מה שמגיע לו. לא רק שגנבתם לו יצירה- גם הפחתתם באופן משמעותי את סיכויו להוציא עוד אלבום (שהרי המכירות לא החזירו את ההשקעה- וזה אחד המדדים לאלבום שני) וכך אתם מקבלים שיר אחד טוב בחינם ומבטלים בזאת את כל שאר השירים המצויינים שאותו אמן יכול היה להקליט בעתיד אחר כך אתם מתפלאים למה אין מוסיקה חדשה, למה לא מחתימים אמנים חדשים... קצת ביקורת עצמית לא תזיק גם לכם- ולא רק לחברות התקליטים.

למעלה