ושוב אני מקטרת ---

Arfilit

New member
ושוב אני מקטרת ---

תקציר הפרקים הקודמים: ביום א' לפני שבועיים נסע הגבר לחו"ל במפתיע. לזמן קצר. אלא שהזמן הקצר התארך והתארך - ועברו שבועיים ורק מחר הוא חוזר. כשהוא נסע - אני הייתי משופעת והאפונה דלוקת אזניים. בעבושה היו לי ימים מטורפים - ומצאתי את עצמי שוב ושוב עובדת בלילות - ולא רואה על העיניים. מאחר שלפני הנסיעה של הגבר ולפני מחלת האפונה - היינו בעיצומה של גמילת לילה - החלטתי שבשביל העקביות החינוכית - עם תום האנטיביוטיקה - נחזור לגמ"ל - עם או בלי הגבר. חזרנו בלעדיו. היה לא קל - ועדיין לא נגמר. במהלך השבוע החלטתי שאם אנחנו לבד, אולי נצ'פר את עצמנו - האפונה ואנכי, וניסע למשפחתי שבצפון לסופשבוע. נתפנק אצל הדודים האהובים וניפרד מבתם שצפויה לטוס השבוע לחו"ל. הכל כבר היה מתוכנן - והינה ביום חמישי בבוקר - עם תום הנקת בוקר ארוכה ומלבבת, הרימה אליי האפונה את ראשה, פתחה את פיה - והקיאה. עליי, עליה ועל המיטה שלי. זו הפעם הראשונה שהיא ממש מקיאה - ואני חשבתי שאני מתעלפת. מרוחת קיא לקחתי אותה לאמבטיה, קילחתי אותה, בינתיים הגיעה המטפלת, לקחה אותה ואני הלכתי לנקות את המיטה ולהתקלח בעצמי. במשך היום חזרו ההקאות כמה פעמים. שיחת טלפון עם הרופא הביאה אותו להחליט שהוא רוצה לראות אותנו - אך לבסוף הדיאגנוזה היתה כנראה וירוס ואין מה לעשות. אחרי הביקור אצלו היתה עוד הקאת ערב והקאת לילה. מובן מאליו שהנסיעה לצפון בוטלה. לא נראה לי לטלטל ילדה חולה באוטו, ולא נראה לי להביא ילדה מקיאה לסלון של מישהו אחר. נשארנו בבית - וביום ששי לא פגשנו איש - מחשש הדבקה. היום באו אלינו אמא של איתן ולהב עם השבט שלה הקטן והמקסים. היה נורא כיף. אחה"צ היינו אצל שכנים - ובערב עלה לי פתאום החום ויש לי בחילות איומות. כנראה נדבקתי ממנה. אני מקווה שלא הדבקתי שכנים או אורחים. עכשיו אני עם חום, הולכת תיכף למיטה לנסות לישון - אבל הייתי חייבת לעבור כאן - לחלוק ולפרוק.

galiaS

New member
מחר יהיה הרבה יותר טוב

מזל שמחר כבר מגיע. מגיע לך פרס נובל על השבועיים האחרונים (או לפחות קצת מנוחה).

משוש30

New member
מסכנונת ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב! מאז ההריון אני ממש כועסת על בחילות והקאות שאין מאחוריהן לפחות עובר שיצדיק את הסבל... לפחות מחר הגבר חוזר ויקל עליך. (אישית אני חושבת שמגיע לך פינוק מטורף גם אם הוא נסע לצרכי עבודה). ואם לשפוט לפי המחלה של אפונה תוך יומיים תרגישי טוב אז תשמרי על עצמך ותנסי לנוח

daldan

New member
../images/Emo24.gif תרגישו טוב

ושהימים הקשים האלה יחלפו מהר

למעלה