ושוב אני מרגיש את..|זבנג|

De-Panther

New member
ושוב אני מרגיש את..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אותו הפיספוס היום זה רישמי - גמרתי ללמוד היה טקס סיום מחזור אחריו הייתה מסיבה כלשהי שהתחילו לארגן אותה רק לפני כמה שבועות... התכנון של המסיבה הוא - כולם משתכרים מהחברים הקרובים לא הלכו הרבה... גם מהחברים הלא קרובים... אבל בכלזאת הלכו כמה אנשים שאני קשור אליהם... ואומנם זה יהיה סתם לראות את כמעט כולם משתכרים ואת מי שלא משתכר סתם מחזיק אנשים מקיאים או מנסה לגרום לאפחד לא לעשות יותר מידיי שטויות(כמובן שבלי הצלחה) ומהחברים מי שבא זה כאלה שלא כיף לראות אותם משתכרים אבל עדיין אני מרגיש פיספוס... לא אוהב את זה...

sh53

New member
מה אתה מרגיש שפספסת?

אם היית הולך, מה לדעתך היית מרגיש? איך היית מתנהג ליד כולם ועם כולם? נסה לדמיין

De-Panther

New member
כולם היו משתכרים...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כולם היו נמרחים אחד על השני אבל בצורה שמגעילה אותי(אני אוהב התמרחויות אבל לא כמו שהם נמרחים שם) אם הם לא היו נמרחים אז הם סתם היו גוררים אחד את השני ונופלים אחד על השני ועוד כלמיני דברים שממש אין לי ראש אליהם עם אותם אנשים אני הייתי סתם מסתכל על אנשים מהצד ועוזר לחברים שמנסים לעזור לחברים אחרים... זה לא פיספוס... אבל בכלזאת אני מרגיש כאילו כן

sh53

New member
אם היית מסתכל עליהם מהצד

איזה דברים טובים היית יכול למצוא באירוע כזה?

De-Panther

New member
להיות עוד קצת עם כל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

החברים ביחד(או לפחות עם רוב) כי זה קבוצות קבוצות לא כולם קשורים לכולם... יהיה קשה שוב להפגש במסה ענקית של אותם האנשים

sh53

New member
זו התשובה שלך לפעם הבאה

נסה לראות תמיד את הטוב ואת חצי הכוס המלאה (בכל דבר יש רע, אבל חשוב לזכור את הטוב ולהנות ממה שיש וכמה שאפשר).

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif זה מה שאני תמיד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עושה בקטע הזה הפיספוס פשוט הציק לי אבל עבר
תודה

מבינה אותך

זה באמת מגעיל. פעם מזמן - כשהייתי פחות או יותר בגילך - יצאתי לאיזה דייט עם נער בביה"ס. כל מה שעניין אותו זה להשתכר. אני לא עניינתי אותו בשיט. בשלב מסויים פשוט השארתי אותו במרכז העיר חצי שתוי וחזרתי הביתה. עד היום אין לי מושג איך הוא הסתדר לחזור לבד האדיוט. להבדיל ממך, מעולם לא הרגשתי שאני מפספסת משהו. נהפוך הוא. מפספס מי שדופק את הראש עד כדי כך שאין לו מושג אם הוא נהנה בכלל או לא.

De-Panther

New member
זה מעצבן שכולם רק..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חושבים על להשתכר כל הזמן תראו איזה גבר אני אני משתכר תראו איזו בוגרת אני אני משתכרת זה מעצבן... מילא להשתכר סתם ככה ולהנות מזה... אבל להשתכר כדי להרגיש גבר או כדי להרגיש בוגרת או בגלל ש"כולם משתכרים"?? והחלטתי שהיום אני הולך לנשף... רק עכשיו הבעיה היא שאי אפשר למצוא בתזוג בזמן קצר כל כך

עוד מעט קט

כשיגמרו המסגרות החברתיות (בי"ס צבא) בהם יש בכלל משקל ל"כווולם" הזה - ירווח לך. החלק האופטימי בכל העניין הוא שאנו יותר שנים "מבוגרים" מאשר "מתבגרים". כמבוגר כמובן שתוכל לקבוע ביתר קלות ובלי להתחשב באיזו מאסה נעלמת, מי הם החברים שלך, ואלו שרוצים להשתכר כנראה לא יהיו בתוכם.

למעלה