ושוב אני.. מתי רואים דופק?

Y M Y M

New member
ושוב אני.. מתי רואים דופק?

הבוקר הלכתי לעשות אולטראסאונד. אני שבוע 5 ו-6 ימים ודיממתי קצת לפני יומיים.
בכולופן הרופא ראה שק חלבון ושק חלמון אך עדיין לא נצפה עובר ודופק. אני זוכרת שבהריון הקודם ראו שני עוברים ושני דפקים כבר בשבוע 5+5 . כמובן שהוא אמר להמתין לשבוע הבא לראות אם יתפתח או לא... ואני כבר פסימית לגמרי מהריון הזה כי הרי ידוע במדויק מתי החזירו את העוברים והבטא היתה יפה והכפילה יפה אז למה לא רואים עובר ודופק?
למישהי כאן גם לא ראו דופק בשבוע כזה ואח״כ כן?

הלו!!!!!!!!! בשלב זה ממש ממש

לא רואים דופק. ההריון הקודם שלך נדיר ביותר. בד"כ רואים דופק בשבוע 7 או 8 . אי עשיתי אולט' ראשון בשבוע 6 והגעתי לאולט' נוסף כדי לצפות בדופק כשבועיים אחרי.
קחי נשימה ארוכה, הכל בסדר, תקין והגיוני ואין שום סיבה שלא ימשיך להיות תקין. הלחץ והחששות מאוד ברורים אבל, נסי לשנות את החשיבה ולהגיד לעצמך שהפעם, למרות כל האכזבות הקודמות, הפעם הכל תקין.
בהצלחה ואל תשכחי לעדכן.

Y M Y M

New member
תודה על ההרגעה

מה ראו באולטראסאונד של שבוע 6 כשעשית?

ראו שני שקי הריון עם 2 עוברים

אבל!!!!!! אני התחלתי עם בטא מאוד גבוהה (1030) וזה משמעותי, זה אומר שכנאה ההריון נקלט מוקדם ומעבר לכך, בשלב זה, כל יום הוא משמעותי. אל תדאגי הכל בסדר טימשיך בסדר.

הלל210

New member
הי :)

בהריון של הבת שלי באתי בשבוע חמש לצפות בדופק ולא היה ושבוע לאחר מכן חזרתי והיה דופק וככה הבת שלי בכל דבר לוקחת את הזמן עם זה ללכת עם זה לזחול כל דבר היא עשתה ביסודיות ולא מהר :) בהצלחה !

גם לי בהריון "נעלם הדופק" וחזר אחרי שבוע..

היא כבר בת שנתיים ,מובחרת וזריזה.
אל תדאגי לחינם.

Y M Y M

New member
כנראה שזה נגמר..

הבוקר אחרי התכווצויות בבטן התחיל דימום רציני (כמו מחזור) הבחילות נעלמו וגם שאר תופעות ההריון
בכולפן אני ממשיכה עם התמיכה עד שיוכח ב אולטראסאונד שאכן מדובר בהפלה

אני פחות או יותר בסדר, מאוכזבת קצת אבל די צפיתי לזה

טוב שאת לא מפסיקה את התמיכה

היות ודימומים, גם כאלה כמו מחזור, הם לא נדירים בהריון. נקווה לבשורות טובות.
מחזיקה לך אצבעות.

Y M Y M

New member
לא מתפתח

אתמול שוב עשיתי אולטראסאונד ועדיין נצפה רק שק ושק חלמון, הרופא אמר שלא נראה מבטיח ולחזור שוב עוד כמה ימים. היום עשיתי בטא ויצא 9500 כשביום ראשון שעבר היא הייתה 2300 אז אני מניחה שהפסיק להתפתח . למרות זאת כשדיברתי עם הרופא שלי הוא אמר לי להמשיך עם התמיכה עד יום ראשון ונעשה שוב אולטראסאונד
ולי אין כוח לא רוצה להמשיך עם כל ההורמונים האלה שברור שההריון הזה נגמר
מה אתן אומרות ? הייתן ממשיכות עם התמיכה? וכמובן שכל הבחילות צרבות ותופעות ההריון נלמו לפני יומיים כבר

למעלה