ושוב אני עם כל השאלות המעצבנות..

מולדת.

New member
ושוב אני עם כל השאלות המעצבנות..

בס"ד אני ממש מצטערת שיש לי מלא שאלות פשוט מהרגע שהודענו להורים עד החתונה זה אולי חודש וחצי ואני מארגנת את החתונה בערך לבד עם בעלי לעתיד אז, סליחה! ועכשיו ברשותכם לשאלות... כמה זמן לפני החתונה צריך לקבוע תפריט? מתי השמלת כלה צריכה להיות מוכנה? מספיק לשלוח הזמנות לחתונה שלושה שבעות לפני? ו... אני די מתלבטת אם לקחת חדר במלון ולהתארגן שם או להתאגן בבית? אם אני מתארגנת בבית אז זה כמעט שעתיים נסיעה לארוע ואם אני מתארגנת במלון אז זה באעסה כי זה לא הסביבה הביתית, מה לעשות? תודה! ויום טוב! מולדת

מולדת.

New member
שכחתי משהו חשוב....

בס"ד ההזמנות מוכנות!!!! ומחר אנחנו נוסעים לקחת אותם יום מצוין מולדת

nikit1

New member
מזל טוב על ההזמנות, לדעתי

צריך לשלוח אותן כבר חודש לפני כדי שלאנשים יהיה זמן להתארגן ולאשר את ההזמנה. לגבי שאר השאלות...אני חסרת ניסיון כמוך
, אני בטוחה שהבנות הנשואות כאן יתנו לך תשובות יותר מלומדות משלי.

dorlim

New member
קודם כל אין לה מה להתנצל ../images/Emo9.gif

בשביל זה אנחנו פה, לא?! לדעתי, במקרה שלך כדאי לך להתארגן כמה שיותר קרוב לאיזור החתונה, מי יודע אילו פקקים יהיו באותו יום. עדיף לא להילחץ סתם. סגירת התפריט, תלויה בד"כ במקום/בקייטרינג שלכם. בכל מקום זה פרק זמן אחר, בד"כ שבועיים-שלושה לפני האירוע. לגבי השמלה, נראה לי ששבוע לפני זה מספיק (אבל יש מומחיות גדולות ממני בתחום)

סיגל2

New member
מולדת, לגבי התפריט, המקום בו את

מתחתנת אם הקייטרינג הוא של המקום או הקייטרינג עצמו צריכים להגיד לך כמה זמן לפני החתונה הם רוצים לדעת את התפריט כי הם צריכים להתארגן בהתאם, אני מעריכה שזה משהו כמו שלושה שבועות לפני החתונה. לגבי השמלה, בין עשרה ימים לשבוע לפני החתונה זה בהחלט סביר שהשמלה תהיה מוכנה, כך אם פתאום יש שינוי אפשר לשנות. את השמלה את לא חייבת לקחת הביתה, את יכולה להשאיר אותה בחנות עד יום לפני החתונה או ליום של החתונה ולקחת אותה אז למקום בו את מתכוננת. לגבי ההתארגנות, גם אני כמו DORLIM חושבת שכמה שיותר קרוב למקום החתונה יותר טוב, ככה יהיה לכם פחות לחץ ולא תיתקעו, חס וחלילה, בפקקים.

shelycat

New member
התארגנות לפני החתונה ../images/Emo68.gif

אני התארגנתי בבית (בית פרטי בעל הרבה חדרים) שהוא מרחק של 20-30 דקות מהאולם(שרתון סיטי טאואר רמת גן) תלוי בתנועה. הזמנתי את הצלם(כן!!) המאפרת והספר הביתה והם הכינו אותי את בעלי(יש לו שיער ארוך כמו שלי), את אימי, סבתי, אחי ואבא שלי והכל היה נעים מאוד. לגבי התארגנות במלון זה תלוי כמה אנשים יהיו איתך (שלא לדבר אם יטפלו גם בהם) כיון שחדרי מלונות יכולים להיות צפופים וזה תלוי במלון ובמספר האנשים שבאים איתך (צלם, מאפר, ספר ,אמא וכו), כמו כן יש ייתרון בקירבה למקום הארוע כך מזיעים פחות בדרך ויש פחות סיכויי לפאשלות באיפור ובשיער. כמו כן התארגנות לא בסלון כלות אלא בבית או במלון יכולה לעלות פחות אבל צריך לעשות סקר שוק (אם תירצי אמליץ לך על אלו שלקחתי). לגבי תפריט יכול לחכות אפילו עד שבוע-שבועיים לפני הסוף אבל עדיף כדי למנוע לחץ לא לדחות.אני תפרתי שמלת כלה אצל נעמי קניון מחיר 2500 ש"ח+מחיר הבד והשמלה נשארה אצלי והשמלה היתה מוכנה שבועיים לפני אבל שמלה יכולה להיות מוכנה אחרי תיקון אחרון ואורך אפילו ימים לפני החתונה(יש כאלו שמרזות/משמינות רגע לפני מהלחץ). הזמנות: התחלנו חודש וקצת לפני ואבא שלי חילק אותן עד השבוע האחרון ממש.

למעלה