ושוב אני עם מחלות החורף שלא נגמרות.

• פותח הנושא shib
  • פורסם בתאריך

shib

New member
ושוב אני עם מחלות החורף שלא נגמרות.

בוקר טוב, עכשיו כשעבר הצינון... הגיעו הסינוסים והם כואבים ואני בהריון... על מה אתם ממליצים?

yoelnd

New member
תראי...

היי הייתי ממליץ לך על טיפול משולב ומעקב צמוד היות ואת חוזרת על מחלות שונות ומגוונות שבמרכזן חולשה של מע' החיסון. אין טעם לתת לך טיפים היות והענין הינו טיפול סימפטומטי ולא מעיקרו - מהשורש וסתם חבל למשוך את הענין בטח לא בכל תקופת ההריון. מה קורה עם מע' העיכול שלך? האם את נוטלת ברזל? תרופות אחרות והרבה שאלות אחרות ולכן יש מקום לראיון נטורופתי ורק אחרי זה לתת תוכנית טיפול מהיר, יעילה ובטוחה. רק בריאות!

shib

New member
רציתי טיפול סימפטומטי .....

אין ספק שהחורף הזה מערכת החיסון שלי קרסה.... סביר להניח ממעמסת ההריון... בכל מקרה בלי קשר לגודש באף שקים אצלי במהלך ההריון, תמיד שפעת מסתיימת בסינוסים, הלבנדר עזר מאוד!תודה רבה! ומה הקשר לברזל? איך הוא הורס את מערכת העיכול? תודה על התשובות

bflygirl

New member
בוקר טוב

ישנה בהריון תופעה של גודש בסינוסים והיא אינה קשורה לצינון אלא לשינויים ההורמונליים הגורמים גם להתרחבות כלי הדם באף ולתחושת אף סתום.אפשר לתופף על הסינוסים באצבעות בעדינות (מעל האף,מעל הגבות),אפשר לנשום אדים חמים עם2 טיפות שמןלבנדר או מנדרין או אשכולית בתוכם. אם מדובר ממש בצינון כי אז עלינו לחזק את מערכת החיסון שקשה לה לעמוד בעומס.כאן הייתי ממליצה לפנות לנטורופט שיש לו נסיון עם נשים הרות כדי שיעזור בהתאמת רכיבי תזונה ותוספי מזון (אם צריך!) וכן הייתי פונה לתחום של דיקור וצמחי מרפא סיניים-שוב מישהו שמבין בנשים. רפואה שלמה והריון קל קרנוש

למעלה