ושוב אני פה אחרי ימים עם הילדה בבית

two baby

New member
ושוב אני פה אחרי ימים עם הילדה בבית

והקליטה בגן, ועדיין אובדת עצות. מי תדע ותושיע? אני לא מצליחה לתפוס את הרופא שלי והבטא ממשיכה לעלות לה. אחרי שהיתה 272 ביום רביעי שעבר, אתמול היתה 894. ההריון הלא תקין שלי מסרב להתמוסס. האם ברמת בטא כזו כבר אפשר לראות משהו באולטרהסאונד? אני חיבת לדעת כבר אם זה חוץ רחמי או לא. האם אחרי 7 שבועות מהמחזור האחרון, כשאני לא חשה בשום כאב, אפשר אולי, להניח שזה לא הריון מחוץ לרחם? האמת היא שביומיים האחרונים אני חשה כאבים קלים בבטן התחתונה, אבל הם כה קלים וחולפים שאני לא יכולה לשייך אותם לכלום. אולי סתם לחץ, גזים, השד יודע. הם גם לא במקום קבוע. אני עייפה וסמרטוטית בשעות אחר הצהריים, ואני רוצה כבר שזה יהיה מאחורי. ועוד שאלה, אולי טפשית, האם ירידת הבטא, אם וכאשר תואיל לקרות, אמורה להיות מלווה בדימום?

ליבת

New member
הי , ממה שידוע לי

ברמה כזאת של הורמונים אי אפשר לראות כלום באולטרא סאונד, זה מקביל בערך לשבוע 5 בהריון תקין, יש לי חברה שלפני חצי שנה היה לה סיפור מאוד דומה, לא ראו שום דבר באולטרא סאונד, הביתא עלתה, היו לה כאבים מאוד חזקים, היא הגיעה לבית חולים ושם עברה שאיבה והמיסו לה הריון, מצער מאוד מאוד לשמוע, מקווה לשמוע בשורות טובות ובהצלחה, והכי חשוב אל תזניחי את זה, כל יום שעובר במצב כזה הוא קריטי מחזיקה לך אצבעות חזק חזק שהכל יסתדר!!!

מיכל ק-ש

New member
תשובות חלקיות

הי two baby, אני חושבת שקודם כל תנג´סי לרופא שלך עד שתתפסי אותו. כמה אפשר להסתובב עם האי וודאות הזו?! דבר שני, נראה לי שכבר ניתן לעשות אולטרסאונד ולראות מה קורה. הרופא קבע לי US ליום ראשון השבוע בו הייתי אמורה להיות בערך באמצע שבוע 6/תחילת שבוע 7 והוא אמר שלהערכתו אז כבר נוכל להבין בדיוק מה קורה. ולגבי ירידת הבטא - היא אמורה להיות מלווה בדימום. אצלי זה הגיע כדימום כבד מאוד וגם לווה בכאבי בטן. מיכל.

עמית@

New member
לא יודעת מה לענות לך....

אולי זה בכ"ז תקין? על פי מה נקבע בפסקנות שזה לא תקין? בטאות צולעות עשויות להסתדר. בשבוע 7 את אמורה כבר לראות שק (כנראה כשהבטא תהיה סביב 1000 עוד יום יומיים) שווה לך לדרוש US על מנת לוודא מצב לאשורו- ואין מה לעשות-להשאר במעקב צמוד. מקווה לטוב

עמית@

New member
אני ממש לא יודעת מה לענות לך....

אולי זה בכ"ז תקין? על פי מה נקבע בפסקנות שזה לא תקין? בטאות צולעות עשויות להסתדר. בשבוע 7 את אמורה כבר לראות שק (כנראה כשהבטא תהיה סביב 1000 עוד יום יומיים) שווה לך לדרוש US על מנת לוודא מצב לאשורו- ואין מה לעשות-להשאר במעקב צמוד. מקווה לטוב

שחר חדש

New member
בייבי, האם את בטוחה שזה הריון לא

תקין? יכול להיות שזה הריון חדש? וכן - חייב להיות איזה שהוא דימום, כשיש הפלה. צריך להוציא את זה איכשהו. לגבי האולטרסאונד - לפעמים רואים ולפעמים לא. העניין הוא שרואים רק אם הוא ברחם. ואם לא רואים כלום לא יודעים אם זה קטן מדי בכדי לא לראות, או שזה מחוץ לרחם. לדעתי, את חייבת לראות רופא. כל שהוא. לפחות לדבר איתו בטלפון. זה לא מסוג הדברים שמשאירים לקרות לבד. צריך השגחה. אז שיהיה טוב, וקל. תעדכני אותנו. שחר

two baby

New member
הריון חדש? לא, אין סיכוי לצערי.

וודאי שאני במעקב רופא וגם נושאת אתי הפניה למיון למקרה שאחוש כאבים, בחילות, עילפון. הענין הוא שמסתבר עכשיו שהרופא במילואים עד מחר, ואני בלחץ לדעת מה המשמעות של המשך עליית הבטא לרמה הנכחית ובעיקר אם זה מחוץ לרחם. אם אלו שאריות הריון שלא נפלו בדימום הקודם, אבל בתוך הרחם, אני אהיה רגועה יותר וגם נוכל ליסוע עם הילדה לסוף השבוע שתוכנן מזמן.

למעלה