ושוב אני שואל ...ונראה שאין תשובה !

noamavnon

New member
ושוב אני שואל ...ונראה שאין תשובה !

גולן מורדות מערביים נחל חמדל ...איזור לטייל בו בו ..????? המלצות ואם בכלל המלצות לרכב בגולן שאולי אני לא מכיר ( בטוח שאני לא מכיר את הכול .) נעם

טיול שעשינו לפני חודשיים

התחלנו בקיבוץ שמיר - הקפנו הקיבוץ ממזרח - יש שם מעיין חמוד בשם עין ירדינון (נמצא ממזרח לדרך בעליה קצרה - יש שלט על הדרך)- רכבנו דרומה על שולי הרמה - דרך עין מימון נחל חמדל וגלשנו לכיוון עין טינה וסיימנו ברפטינג נהר הירדן ליד גדות. כמעט כל הדרכים היו דרכי ג'יפים. אבל דילגנו ממעין אחד לשני. התחלנו הטיול בשעה 15:00 ורכבנו עד החושך. התכנון היה לרכב דרך נחל שוח לג'לבינה - בריכת הקצינים בגילבון - ולסיים בגשר הפקק - אבל לבסוף גלשנו לעין טינה - שים לב בעין טינה - אם רוכבים בעליה שמצפון לנחל מגיעים לאגם קטן ונחמד. יש לי את תאור הטיול עם תמונות - אבל אני לא מוצא אותו- אם אמצא אשלח לך. גדי

noamavnon

New member
תודה גדי ...

היי גדי תודה אני עם המפה אבדוק את המסלול נראה לי מגניב ,אני מכיר את המעיינות הללו . הם בדיוק בשיפולים של קיבוץ גונן . נעם אבל ...מה שבטוח שלרכב ..באיזור זה יהיה רק בבוקר מוקדם או בערב מאוחר כי ברמה הטמפרטורות מטפסות מעלה מעלה . שבוע שעבר הייתי בנחל עורבים והמוח שלי קדח .

timon1

New member
אל תשכח להביא את ההוא שמחליף לך

מעביר אחורי כל פעם שהוא נשבר לך בגולן

למעלה