ושוב אני

ושוב אני

רק רציתי לספר לכם שה"רומן" שלי במבטים עם ההוא נמשך לו ונמשך. הוא מסתכל עליי כל ההרקדה. אני מסתכלת עליו. וזהו. זה מש מוזר בעיני. או שהוא ביישן. או שהוא מפחד מבת זוגו. מה דעתכם?

mamchuck

New member
בת זוג?

אולי זאת ידידה שהו רוקד איתה... אולי תשאלי? תזמיני אותו לרקוד איתך...אני בטוח שאת אמיצה :->

אף פעם לא הזמנתי

מישהו לרקו, ולא אזמין גם בעתיד. יש לי בני זוג, לא זו הבעיה. הענין שהוא רוצה אותי. אני מרגישה את זה. ואני רוצה אותו.

העיזי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לשבור את הקירות, לנפץ את הגבולות, למחוק את סימני הדרך מהשביל. את לא יודעת כמה זה נחוץ. שכחת כבר כמה זה חולה להיות רגיל. להתרסק אחד על השני, כמו שני גלים להתנפץ. אנל`א רוצה לדעת שום דבר אחר - בזיוף של נימוסין איני חפץ. אם יש לך צבע, אם יש לך צורה, אם יש לך סוג כזה או אחר של הגדרה - אני קורא לך להשיל אותם שכבה אחרי שכבה. בכיעורך הטבעי את הכי הכי יפה. בנסיונך להציג את פאר מורכבותך - את נוטעת אכזבה. אל תתני לשיממון המוכר הזה להכיל גם אותך. העזי! העונג יהיה כולו שלך

תגיד אתה בסדר?

מה זה כעורך הטבעי! לידיעתך, אני נחשבת לאחת שנראית טוב. אפילו טוב מאוד. ואם התכוונת למשהו אחר, אז לא הבנתי אותך בכלל.

סליחה באם פגעתי בך

הכתיבה הזו נועדה לזעזע ללא ידיעה כיצד את ניראת רק בכדי להראות לך כיצד הצד הגברי חושק ובעוצמה

Romantic Lady

New member
לדעתי

אם הוא לא יצר איתך קשר עד כה, ואני מתייחסת לכל ההודעות הקודמות שלך פה. מן הסתם, הוא לא רוצה, או לא יכול. ולמה שלא תיגשי אליו את ותשאלי?

רומנטית

תביני, אני לא יכולה לגשת אליו . לפעמים הוא ליד ההיא שהוא רוקד איתה, ולפעמים הוא ליד אנשים אחרים,יש לו הרבה חברים. ומה אני אלך לשאול אותו, למה אתה נועץ בי מבטים? זה נראה כאילו שאני מנסה להתחיל איתו!

k e r e n m

New member
אמרת את הכל יקירתי

יש לו בת זוג,ולפעמים גברים תפוסים נהנים להיות מחוזרים ואפילו רק במבטים ע"י נשים אחרות.וזה בטח לא אומר שיש לו איזשהי כוונה כלפייך.אם הייתה לו כוונה כלשהי תהיי בטוחה שהיה מוצא את הדרך אלייך. הצעה שלי תתמקדי בגברים הפנויים שם,רוב הסכויים שאיתם ייצא משהו.

למעלה