ושוב בעיית פונטים......

ורדינה

New member
ושוב בעיית פונטים......

הפעם במחשב שלי. אז מה שעשיתי זה: 1. פתחתי תיקיה חדשה בשם FONTS1 ב- C:\WINDOWS. העתקתי את כל הפונטים שהיו בתיקיה המקורית לשם. כך שהיו לי שתי תיקיות אותו הדבר. רק שמות שונים. 2. התחלתי למחוק פונטים מהספריה FONTS1 עד ש....... 3. הפונטים נעשו קטנים קטנים ולא ברורים לחלוטין. אלו הפונטים שנמצאים בשולחן העבודה ובסייר. נכנסתי ל- WORD ושם הכל תקין. 4. בשולחן עבודה מקש ימיני ו...PROPRTIES. בעמודה APPEARANCE לא יכולתי לשנות את ה- FONTS. הוא לא מואר. 5. מה אני צריכה לעשות כדי להחזיר הכל לקדמותו????????? תודה מראש...... ורדינה

eYaL

New member
ואוו..

לא משחקים בדברים כאלה.. (-: אבל הפתרון הוא כזה: לכי ללוח הבקרה->פונטים->התקנת פונט חדש תגיעי משם לתקיה שבה יש לך את כל הפונטים,FONTS1 (אם הם בסל המחזור,אז להחזיר אותם משם לספריה שממנה נמחקו) ואז תסמני את כולם ותתקיני אותם. אם זה לא יעבוד לך,תצטרכי להתקין את הוינדוס (אווצ`) מחדש,על אותה הספריה,מה שאומר שזה יקח בערך 20 דקות ,וישמור לך את כל ההגדרות הנוכחיות שעשית,כולל מסמכים ותוכנות. eYaL

ורדינה

New member
אני טובה בלהרוס.....

אבל גם בלתקן.....בקיצר....התקנתי את הפונטים מחדש ולא עזר... אבל הבעיה היתה בסופו של דבר שההגדרות במאפיינים של שולחן העבודה, איפה שרשמתי שהגופן לא מואר, התברברו ופשוט בפונטים של ה- ICON לא היה מוגדר פונט. שיניתי וזהו....עובד סוף סוף. ומזלי לא היה צורך בהתקנה של ה- WINDOWS. עכשיו אפשר לעבוד בלי משקפיים...B-) תודה בכל אופן. ורדינה.

למעלה