ושוב בעינייני חברות..........

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
ושוב בעינייני חברות............/images/Emo13.gif

האם גם אתן חלק משלישיית חברות ששתיהן לא ממש מסתדרות בינהן ולפעמים אתן מרגישות באמצע? לי יש שתי חברות, אחת מהן היתה איתי בצבא והמשיכה איתי ללימודים אח"כ ואת השנייה הכרנו בלימודים אני מייד התחברתי איתה והיא אחת הבנות היותר מקסימות שזכיתי להכיר בחיים...
אבל חברתי השנייה לא ממש מתה עלייה ובעצם היחסים בינהן פושרים לחלוטין והן לא בקשר האחת עם השנייה אלא אם כן אני מורבת באותה פגישה .... אבל... תמיד הן שואלות "נו מה איתה?...." ומצפות שאני יספר ריכולים וכיו"ב אני מוצאת את עצמי לפעמים במצב לא ממש נעים...
מה גם ששמעון מאוד אוהב את אחת מהן ובעלה ואת הזוג השני ממש לא... אז יוצא שאנחנו יותר מזמינים את הזוג האהוב על שמעון ופחות את הזוג השני (ורק שתבינו, אני בהחלט מבינה את ההעדפה שלו... יותר נוח לו ככה) בקיצור אני באמצע
מוכר לכן?

shelycat

New member
היית כחלק מכזאת שלישיה......

ואפילו יותר מפעם בחיי ולגבי כל אותן "טיפוסים"/בנות באותה תקופה שהייתי חלק מאותה דינמיקה שמרתי על נייטרליות וקבעתי עובדה שאני אוהבת אותן באותה מידה אבל...... היום במבט לאחור אני יודעת שאף אחד מהאנשים הללו כבר לא חלק מחיי מסיבות שונות לחלוטין ובעיקר כיוון שלא אהבתי את הדרישה הטוטאלית של כל צד ל"נאמנות" אליו, תמיד אהבתי לבחור את חברי בעצמי ולא ממש הייתי טובה בקבלת "הנחיות" ותנאים, אם השנים הקשרים הללו פשוט נותקו-כיון שאלה סוג של אנשים שלא ממש מכבד את הבחירות האישיות שלי.

מיקה11

New member
גם לי יש שתי חברות טובות

שמה שמצחיק הוא שהייתי חברה של אחת מהן והיא הכירה לי חברה שלה, ובסוף מה שיצא היה שאני הייתי חברה טובה של שתיהן, והן פחות.. היום מה שקורה זה שבגלל שהרבה פעמים הן רוצות לצאת ואני לא יכולה, הן אפילו יוצאות בלעדי ואני פתאום מרגישה קצת בצד שהן כל הזמן ביחד ואני בקושי מצליחה למצוא זמן להפגש איתן.

danonit

New member
אני חצי מזוג ../images/Emo13.gif

יש לי חברה הכי טובה אחת כרגע, שהיא על תקן חברה מפעם ולא קשורה לחבר´ה שלנו. פעם היתה לי חוץ ממנה גם עוד חברה טובה מביצפר, אבל תמיד היתה לי תחושה שהן לא הכי יסתדרו אז אף פעם לא עירבבתי ביניהן... מאז, ניתק הקשר עם השניה ונותרתי חצי מ"זוג"

למעלה