ושוב בעינייני שימלה

ושוב בעינייני שימלה ../images/Emo35.gif

מה ההבדל במחיר בין קנייה לבין השכרה של שימלה???

nikit1

New member
מאיזו בחינה?

אם את מתכוונת למחיר אז זה מאד שונה ממעצב למעצב, בין 500 ל1500 ש"ח ממה שאני בדקתי.

oc101

New member
אצל יעל גרין לקנות זה תוספת של 200$

אבל לא ממליצה עליה
הצעירה

galitm

New member
OC, מתי תספרי מה קרה עם יעל גרין ?

אני סקרנית (וסליחה מראש אם כבר סיפרת כי כבר למעלה משבוע שלא נכנסתי לכאן ...)

dorlim

New member
לדעתי, הפרסום פה הוא אחלה עונש!!!

אווווווווווופס, הצד הפולני שלי קפץ פתאום...

oc101

New member
נכון../images/Emo46.gif../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

מחר אני ארשום את הכל מהתחלה , רשמתי בעבר ,אך איני מוצאת עכשיו את הלינק אז אם עד מחר לא אמצא(עכשיו שעת לילה מאוחרת) אכתוב מחדש לילה טוב שלכם הצעירה

אני באופן אישי מראש לא מתכוונת

ללכת אליה, בשביל מה להכניס ראש בריא למיטה חולה ????? אז הנה, OC, לפחות איתי הצלחת :)

שירי71

New member
השמלה שתפרו לי ושבסוף החלטתי לקנותה

עלי היה להוסיף סה"כ עוד 500 שח לקנייה לעומת השכרה.

שיר 1

New member
אין הבדל משמעותי

היום, כיוון שתופרים לכל כלה שמלה משלה, נוצר מצב שאין שימוש בשמלות חווץ מהתצוגה. אני אישית קניתי כי ההבדל היה 500 ש"ח אני יודעת שאצל מפורסמות כמו גלית לוי ופנינה טורנה ההבדל יחסית גדול יותר כי הן מפחדות מהעתקות.

תודה רבה על העזרה, הייתי חייבת../images/Emo6.gif

להרגיע את החתן המיועד (והאיש שמשלם) שזה שאני מתעקשת לקנות שימלה זה לא מה שיקפיץ את התקציב לסכומים לא ריאליים (אלא דווקא דברים אחרים שאני מתעקשת עליהם :)

נופר30

New member
אם ההבדל הוא לא כזה גדול

אז אולי אחרי תקופת מה כאשר אתן כבר לא יודעות מה לעשות עם השימלה בזמנו רשמתי כאן הודעה עם טלפון של עמותה שעוזרת לנזקקות ( ולא דתיות ) תתרמו אותה יהיו הרבה בנות שיוכלו להנות ממנה ואין להן כסף לזה

אני דווקא רוצה שתישאר לי מזכרת

כשאני יהיה בפנסיה אני יוכל להסתכל עליה ולהזכר

אתי@

New member
פעם סטארי אמרה שהיא קונה את השמלה

כדי שבכל שנה ביום הנישואין היא תמדוד אותה ותבדוק אם היא עדיין נכנסת לתוכה... המשימה: שהשמלה תמיד תתאים לה...

אנחנו חשבנו על רעיון אחר דווקא:

לתת את האוכל שנשאר בסוף הארוע מהקייטרינג לנזקקים. אנחנו עדיין חושבים איך לעשות את זה

את זה אני גם יודעת, השאלה היא מתי

אם יבוא מישהו מטעמם, איך הוא ידע מתי לבוא כך שזה לא יפגום במסיבה ולא נראה לי שנהיה במצב מספיק צלול לעשות את זה בעצמינו

למעלה