ושוב בעניין בגדים וקניות

אדר שלי

New member
ושוב בעניין בגדים וקניות../images/Emo100.gif

אני חייבת, פשוט חייבת לחדש את המלתחה, בגדים וגם נעליים. אני מחפשת משהו ייחודי ועליז, לא אלגנטי מדי ובאיכות טובה. לפני שאני יוצאת לשופינג, אולי תשרשרו שמות של חנויות אהובות עליכן, וכמובן אם אתן יכולות לכתוב מה כדאי לקנות שם ורמות מחירים פחות או יותר. גם בתור סקר זה יכול להיות נחמד.

lulyK

New member
גרטרוד (רק חנות העודפים)

כדאי לקנות ם הכל
(חולצות, מכנסיים בגזרה טובה, בגדים תחתוניים מופלאים). עלמא - חנות של כל מיני מעצבים, יש גם מידות 44-46 (לא רלוונטי לך, אבל מאד רלוונטי לי). בגדי מעצבים, אבל לא בנאליים. kalla או שמא calla? - חנות מדהימה, לצערי לא מוצאת בה שומדבר. נעליים: אני מאד אוהבת את פאביאני בצפון דיזנגוף אבל המחירים שערוריתיים. שופרא, בהונות.....(אני מאד אוהבת את הנעליים של fly ושל iregular choice).

lulyK

New member
כתובות, פחות או יותר:

עלמא - ביוחנן הסנדלר (רחוב אחד צפונית לשנקין) גרטרוד - החנות בצפון דיזנגוף, חנות העודפים בתחילת פרישמן, מאד קרוב לככר רבין. קאלה - דיזנגוף, בגדה המזרחית, צפונית לבן גוריון (לא זוכרת כתובת מדויקת). שופרא בדיזנגוף, בהונות בשנקין.

yaelia

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שניפגש ונגיד 'אוי, את לבושה כמוני'.

yaelia

New member
בירקיס, פלסטיק אדומות

ג'ינס שראה ימים יפים יותר וטי שירט ארוכה של אבא שלי. הולך?

yaelia

New member
כולנו...

נדמה לי שכל מה שאמרנו על לא להיות האמהות המוזנחות מגן השעשועים, לא מצליח תמיד.

ו שתי

New member
היום קיבלתי מקלחת צוננים בענין

מחברתי הטובה ע' שהזדעזעה לראות אותי בנעלי ספורט ולא מאופרת (דווקא חשבתי שהתלבשתי יפה...) בקניון השכונתי. מיד קיבלתי נזיפה על הלוק החדש שלי, עד שנפגשנו עם אחת מאימות הגינה האחרות, והזעזוע עבר להתמקד בשיער שלה, שלא סורק מהיום שאנחנו מכירות <ושתי שמחה שִמחה יהודית כשרה>

lulyK

New member
גם אני תמיד מרגישה מאד מטופחת../images/Emo3.gif

אז המ אם אף אחד לא רואה? התחתונים שלי מתאימים לגרביים.

27חומד

New member
נורא מוכר

ואני מתמודדת עם סבתא שלי בת 83 שלא יורדת לקחת דואר בלי ליפסטיק... האמת היא שאני מרגישה שממש חשוב לי להרגשה האישית לקום בבוקר להתלבש, להסתרק להראות כמו בנאדם (לא בהיסחפות אבל בכל זאת) אפילו כשאני נשארת כל היום בבית, ככה אני מרגישה אמא שמטפלת בתינוקת ולא חולה שנשארת בבית. הצלחתי להסביר?

תומרלי

New member
יש את שדרת המעצבים באזה"ת הישן

בנתניה. היא מביאה את רוב בגדי המעצבים במחירים נמוכים ממה שהן מוכרות בחנויותיהן. היחס שם מדהים. המבחר עצום ויש מידות מתאימות. אישית, עשיתי שם קנייה של מספר פריטים לאחר הלידה ועכשיו אני פוקדת את המקום מדי פעם ונהנית. אם תרצי אתן לך את הכתובת המדויקת.

אור100

New member
סיבוב בשנקין ת"א קינג ג'ורג' וגיחה

דרך שוק בצלאל תסדר אותך לגמרי אני בטוחה שבאחת החנויות תמצאי את עצמך ובשוק בצלאל יש מציאות שחבל על הזמן

את בטח יודעת לאן אני ממליצה ללכת

נכון שהיא יקרה אבל יש לה גזרות מצויינות שמתאימות לרוב סוגי הגוף שאני מכירה. כן, כמובן זאת הדופין "לוקאל ארט". הבנתי שגם בבנימינה יש חנות מצויינת של מעצבים. ופ"ח יש את "פועה" שאני מוצאת שם בסוף עונה וגם לפעמים לא רק בסוף עונה בגדים יפים של מעצבים (אני אוהבת את יעל אורגד). ויש גם כמה בזכרון שאני יכולה לברר לך שמות.

sharonmx

New member
מה שעובד בשבילי

לי בס"כ הולך ב"רונצ'ה" בקינג ג'ורג בת"א- יש לו אוסף מאוד נחמד ומעודכן. יש עכשיו מלא חנויות מעצבים בדיזינגוף בקטע שבין פרישמן לבן גוריון- שווה הצצה. אישית - אני מפרנסת את רונן חן- המכנסיים שלו פשוט יושבים עלי טוב. בנעלים- אני בעייתית אז אין לי תובנות בנושא, בד"כ בחו"ל....

yaelia

New member
עוד חנויות שאני אוהבת

אני מאוד אוהבת את נאף-נאף (חנויות בקניונים). עכשיו סוף עונה ויש להם מחירים טובים יחסית. הבגדים שלהם מאוד איכותיים ויפים לטעמי. אני מחבבת את רונן חן (דיזינגוף, שינקין), שעושה בגדים נחמדים ושפויים. ב'מרי' חנות הנעליים החביבה עלי יש עכשיו 70% הנחה. גם בדיזינגוף ובקניון רמת אביב. וקוקאי, שיש להם בגדים נחמדים מאוד אבל לא איכותיים במיוחד (לפעמים מוצאים הפתעות).

למעלה