ושוב בעניין בגדים וקניות

אפרת12

New member
שרושר לטעמי...

למרות שאני לא בדיוק יכולה כרגע להתעסק עם בגדים - נכנסתי אתמול ראשונה בחיי למנגו (סליחה - אני מכירה אותם מלפני המון שנים מספרד, וגם אז התלהבתי רק לא קניתי), ואני חושבת שהם די שווים. קניתי חולצת סריג נחמדה. אני לא יודעת מה האיכות שלהם, כי אפילו עדין לא לבשתי אותה - אבל הבטחתי לחזור אחרי הלידה. וגם אני מחבבת את רונן חן

27חומד

New member
ואני אוהבת את מנגו

כי רק שם אני מוצאת את המידה שלי ויכולה לקנות לעצמי משהו יפה וחגיגי יותר מפוקס למשל או תמנון... שם גם קניתי את הבגדים לבריתה. בנתיים אף פעם לא היתה לי בעיה עם האיכות.

גמני מאוד אוהבת את נאף נאף

יש להם חצאיות מדהימות והשמלה האהובה עליי משם. נאי מאוד אוהבת גם בגדים של יעל אורגד ויעל לב, בעיקר חולצות. מהדברים היותר רגילים אני אוהבת את רנוואר והוניגמן.

1במיה

New member
YYY איזה נעלים שוות קניתי במרי בסופ

בסופעונה אומנם המחיר עדיין גבוהה במקום 1900 המחיר הרגיל 50% אבל לטעמי הנעליים שלהם שוות את ההשקעה.

ה ו ב י ט

New member
המלצות לחנויות שוות באזור השרון?

איזה באסה שלא יוצא לי להגיע לת"א. נשמע כמו אחלה חנויות. יש לכן המלצות על חנויות שוות באזור השרון?

yaelia

New member
איזה כיף שאני לא המטורפת היחידה

שמוציאה עליהם סכומים.

הגרי3

New member
../images/Emo25.gif תודה ללוליק ../images/Emo25.gif

שעזרה לי להפטר מכמה מאות שקלים שהכבידו לי על הכיס והנשמה (כן כן, ביקרתי בגרטדוד והיה שווה ב י ו ת ר ).

הגרי3

New member
הכוונה כמובן לגרטרוד הקטנה

זה התחיל בקפה בפטיסרי ונגמר שעה וחצי מאוחר יותר בשלושה זוגות מכנסיים וחולצת סריג מחמיאה והמון חשק לעוד. תוכלי לראות את הרכש החדש בעצמך ביום ג'.

lulyK

New member
מחכה בקוצר רוח.

אם לא הייתי מרגישה כל כך מנופחת, הייתי הולכת לשם בעצמי.

למעלה