האם ישנם כאן גם הורים? או שמא הפורום נועד אך ורק לאחים ואחיות? מה הגילאים של החברים כאן?
נ נירה63 New member 1/9/05 #1 האם ישנם כאן גם הורים? או שמא הפורום נועד אך ורק לאחים ואחיות? מה הגילאים של החברים כאן?
נ נסיכת אהבה New member 1/9/05 #2 היי נירה.... יש הורים שיש להם אחים ואחיות בעיקרון זהו פורום שהנושא המרכזי שלו הוא אחים ואחיות והקשר בינהם, הורים שרוצים לדבר על כך מוזמנים אף הם. ולגבי הגילאים- ראי בשרשור הכרות.
היי נירה.... יש הורים שיש להם אחים ואחיות בעיקרון זהו פורום שהנושא המרכזי שלו הוא אחים ואחיות והקשר בינהם, הורים שרוצים לדבר על כך מוזמנים אף הם. ולגבי הגילאים- ראי בשרשור הכרות.
נ נירה63 New member 1/9/05 #5 אני אמא ויש לי אח ואחות. היחסים מורכבים,היום כשאני אמא אני יכולה כל כך להבין מהיכן יחסים כאלה ואחרים מגיעים. אין סתם יחסים טובים או פחות טובים. תוצאה של גישה וחינוך בבית.
אני אמא ויש לי אח ואחות. היחסים מורכבים,היום כשאני אמא אני יכולה כל כך להבין מהיכן יחסים כאלה ואחרים מגיעים. אין סתם יחסים טובים או פחות טובים. תוצאה של גישה וחינוך בבית.
י יווניה אמיתית New member 2/9/05 #7 שלום ובוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif שמחתי לראות שיש פורום יפה שכזה אשמח לשתף ולהשתתף יום מקסים מאיה
שלום ובוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif שמחתי לראות שיש פורום יפה שכזה אשמח לשתף ולהשתתף יום מקסים מאיה
ק קרציה סלבית New member 2/9/05 #10 שלוםםםםם אני לידיה בת 18 ויש לי אח קטן (בן 16.5) ואני איהבת אותו הכייייייייי בעולם....(מקווה שהוא גם אותי)
שלוםםםםם אני לידיה בת 18 ויש לי אח קטן (בן 16.5) ואני איהבת אותו הכייייייייי בעולם....(מקווה שהוא גם אותי)
ק ק א ר י נ י 1982 New member 2/9/05 #11 אני ואחי ../images/Emo9.gif היי שירי מותק!! הצטרפתי גם אני ... מזל טוב לפורום
נ נסיכת אהבה New member 3/9/05 #13 ברוכה הבאה מקסימה שלי ../images/Emo24.gif באמת מזמן לא ראיתי את התמונה שלך איתו