ושוב דורכים עליי ושוב אותו סיפור אותו מסקנה

talush2005

New member
ושוב דורכים עליי ושוב אותו סיפור אותו מסקנה

בנות זה עם חרא ורע. זה פעם שניה שזה קורה לי בחיים שלי -ב23 שנה שאני חיה פעם שניה !!! שאני מכירה בחור נדלקת עליו ועוד מישהי גם רוצה אותו ובסוף היא זאת שעושה את המהלך והיא זאת שזוכה בו ואנ יזאת שנפגעת...והפעם זה היה כל כך יותר חמור כי זה בחור בעבודה שאני הבאתי אותה אליה אני היתי שם לפניה כמה חודשים ודברנו על זה שיש בעיה ששתינו רוצות אותו והיא בכל זאת הלכה והתחילה איתו למרות שידעה שאמרנו שנוותר כי זה יפגע אחת בשניה אם כל אחת מאתנו תהיה איתו .... איך היא מעזה ?? חברה של 5 6 שנים ...וכל מה שעברנו ביחד ותמכתי בה ... נמאס לי...מרגישה שאין אדם אחד שאפשר לסמוך עליו כרגע כי תמיד ירמסו אותי בסוף ואני אהיה המוסרית המוותרת זאת שלא נעים לה לפגוע ..... למה לא לפגוע כדי להשיג מה שאני רוצה ?? כולם עושים את זה הרי ....

הייי

חמודה, כאב לי לקרוא את מה שכתבת ואני רוצה להגיד לך לפני הכול שזה שנפלת על חברה גרועה לא אומר שכול הבנות כאלה. היא יצאה כלבה. עזבי, אל תיפגעי ואל תתני לזה לשבור אותך. כתבת בחתימה שלך אל תגרום לאף אדם למנוע ממך משהו בחיים - תאמצי אותו. בשביל להשיג דברים בחיים ולהגיע רחוק צריך להילחם ומה לעשות לפעמים אנשים אחרים ניפגעים. היא אימצה אותו וזכתה בבחור ואת שהיית המוסרית הפסדת את הבחור ועוד יצאת מלאת רגשות טינה כלפיה. אני לא מנסה לומר לך עכשיו לדרוס את כול העולם אבל בהחלט לעמוד על שלך ולהילחם על גברים שאת רוצה בכול מחיר. - מגיע לך! את לא פחות טובה מבנות אחרות!. ובקשר לבחור - שחררי. את נישמעת אדם מקסים, מוסרי והוגן ועו תמצאי בחור טוב ממנו בהרבה. בהצלחה מותק

למעלה